+31619904173
info@bumperfootball.nl

Amsterdam

Bubbel voetbal in Amsterdam

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken, heeft u zelf geen locatie dan regelen wij een locatie in Amsterdam. De meest unieke locaties zijn natuurlijk het Vondelpark, Westerpark, Oosterpark, Sarphatipark en het park naast het Olympisch stadion! Bubbel voetbal Amsterdam is een fantastische ervaring voor jong en oud en Bubble voetbal is razend populair als teamuitje en klassenuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Bubbelbal huren Amsterdam

  Huur bumperballen op een locatie naar keuze tegen de scherpste tarieven met  begeleiding! Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Amsterdam. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Amsterdam!

  Bumperball op school in Amsterdam

  Veel leuker dan de standaard gymles! Reserveer de bumperballen tegen het speciale schooltarief met of zonder onze begeleiding voor de meest onvergetelijke gymles! Neem jij het op tegen de docenten?! Bumper football werkt samen met veel scholen om de leukste klassenuitjes mogelijk te maken! Het is natuurlijk ook mogelijk om uw schoolreisje te doen op een van onze strandlocaties en Bubble voetbal met Archery Tag, lasergamen op locatie en vele andere activiteiten te combineren met de hele school!

   

   

  Indoor Bubble voetbal huren in Amsterdam
  Bubbelbal bubble voetbal gymles
  Bubble voetballen in Amsterdam

  Bumperball personeelsuitje Amsterdam

  Amsterdam is natuurlijk een van de leukste locaties voor het aanstaande personeelsuitje! Naast de onderstaande locaties kunnen we ook naar Zandvoort of het Haarlemmermeerse bos verhuizen voor gave activiteiten in combinatie met een arrangement. Meest geboekte locaties Amsterdam bubbelballen: 
  • Sporthallen Zuid
  • Sporthal de Pijp
  • Amsterdamse Bos
  • Vondelpark 
  • Oosterpark

  Natuurlijk kunnen al onze activiteiten op iedere gewenst locatie gespeeld worden! Wil jij Bubbel voetbal  in Amsterdam combineren met diverse activiteiten op locatie? Wij helpen je graag!

  Personeelsuitje in Amsterdam kan geboekt worden voor 8 tot 2000 personen. 

   

  Bubbelbal kinderfeestje Amsterdam

  Bubble voetbal kinderfeestjes vanaf €165,-! Bubble voetbal is razend populair en niet alleen als teamuitje of vrijgezellenfeest, maar  ook voor kinderpartijtjes is Bubble voetbal de leukste activiteit. We stonden zelfs in de top van leukste kinderpartijtjes in het tijdschrift ‘Linda’!

  Met jouw Bubble voetbal kinderfeestje gaan we lekker koprollen, estafettespelletjes doen en bubble voetballen. Bump je vriendjes omver en koprol als eerste naar de overkant! Bubble voetbal partijtjes zijn lekker intensief, we drinken tussendoor altijd een lekker glaasje limonade om weer even op adem te komen! Het effect van de Bubble voetbal bumpers is hilarisch, als je tegen je vriendjes bots vliegen jullie allebei de andere kant op. Bubble voetbal is niet alleen leuk om te doen maar ook fantastisch om te zien, vergeet vooral de camera niet.

  Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht

  Archery tag – Voetbaldarten – Bumpervoetbal – Lasergamen in Leiden

  Zelf ophalen

  √ Goedkoop

  √ Hele dag

  √ Zelfservice

   

  Brengen & halen

  √ Op uw locatie

  √ Dagtarief

  √ Geen zorgen

  Met begeleiding

  √ Volledig verzorgd

  √ Per uur

  √ Enthousiaste begeleider

  SUPER DEAL

  √ 2e activiteit

  √ Hoge kortingen!

  √ Meer info?

  Bubble voetbal teamuitje Amsterdam

  Bubble voetbal de aller gaafste activiteit voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest! Tijdens een Bumpervoetbal teamuitje onze hoofdstad Amsterdam kun je eindelijk die vervelende teamgenoot eens aanpakken. Gaat u Bubble voetballen op uw eigen locatie, in de sporthal of lekker Bubble voetballen op het strand tijdens het teamuitje in combinatie met een heerlijke BBQ? Wij nemen de volledige organisatie van u over en komen samen tot het perfecte Bubble voetbal teamuitje Amsterdam en omstreken. Met grote groepen is het ook gaaf om Bubble voetbal te combineren met een van onze andere activiteiten!

   

  Top 5 leukste uitjes in Amsterdam