+31619904173
info@bumperfootball.nl

Archery Tag Huren

Archery Tag Huren

Archery tag verhuur in heel Nederland op locatie! Tijdens een potjes Archery Attack krijgt u de unieke kans om met pijl en boog op elkaar te schieten. Deze geweldige mix tussen paintball en trefbal is razend populair en de trend van dit seizoen.

In tegenstelling tot paintball levert Archery Tag Huren geen blauwe plekken, maar wel de zelfde spelbeleving op! Archery attack huren is een spel met echte bogen en speciale LARP pijlen die voorzien zijn van een zachte foamtop. Dit maakt het mogelijk om op elkaar te schieten. Voorzien van een masker, pijlen en een boog gaan jullie elkaar te lijf! Huur Archery Tag op iedere gewenste locatie in Nederland en zelfs Belgie. Heeft u zelf geen locatie? Dan regelen wij dat! Archery Tag is gaaf voor de gymles, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, en kinderfeestjes v.a. 9 jaar. WhatsApp of bel 06-19904173 of mail naar info@bumperfootball.nl

Archery Tag verhuur; Het spel!

Op het moment dat het fluitsignaal klinkt start het potje Arrow tag en rennen de beide teams naar het midden van het speelveld om zoveel mogelijk pijlen te verzamelen. Nu is het zaak om je zo snel mogelijk achter de bunkers te verschuilen! In het midden van het speelveld staan 2 targets met 5 schijven. Het team dat als eerste alle tegenstanders weg speelt wint! Wanneer je een tegenstander raakt moet deze het veld verlaten. Zodra jouw team een van de schijven heeft geraakt mag je weer terug het veld in. Als de pijlen op zijn zul je het veld in moeten om nieuwe pijlen te zoeken. Hoe zorg jij ervoor dat je niet geraakt wordt?!

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Archery Tag Huren op locatie

  Archery Tag kan gehuurd worden vanaf 6 setjes. U kunt het zelf ophalen, laten bezorgen of uw Archery tag uitje volledig verzorgd boeken! Archery tag wordt ook vaak gehuurd door scholen voor bijvoorbeeld een hele dag of week! Huur Archery tag voor de gymles op school, of natuurlijk toch met begeleiding!

  De meest geboekte locaties zijn Archery tag op het strand, Archery tag huren in Amsterdam, Archery Tag verhuur Rotterdam, Archery tag in Den Haag, Scheveningen, Breda, Utrecht en Noordwijk. Uiteraard is het op iedere locatie mogelijk. 

  Zelf ophalen of laten bezorgen?

  Wij verzorgen natuurlijk graag uw event, echter zijn er ook scholen, verenigingen en partners die alleen de archery tag spullen en het speelveld willen huren voor de hele dag! Vraag dan gelijk naar de mogelijkheden.

  Indoor archery tag verhuur
  Huur archery tag op een eigen locatie
  Archery tag verhuur Arrow tag huren op locatie

  Archery tag verhuur vrijgezellenfeest/personeelsuitje

  Archery tag (ook wel Archery attack) is een van de populairste activiteiten tijdens het personeelsuitje of vrijgezellenfeest! Kom jij bij ons op het strand langs of toch op een eigen locatie? Voor grotere events is het natuurlijk ook gaaf om Archery tag te combineren met bijvoorbeeld Bubbelbal, Voetbaldarten, Expeditie Robinson of Lasergamen op locatie!

  Archery Tag arrangementen

  Op onze vaste locaties is het mogelijk om naast de combinatie met verschillende activiteiten uw event af te maken met een heerlijke lunch op het strand, BBQ & borrel! 

  Eerst Archery tag op het strand, dan de BBQ en zodra de schemer invalt nog een potje lasergamen by night?!

   

  Archery tag huren kinderfeestje

  Wist je dat wij in de top 5 leukste kinderfeestje volgens het blad Linda staan?! Wekelijk verzorgen wij tientallen kinderpartijtjes in heel Nederland. Bumperfootball verzorgd Archery tag kinderpartijtjes zowel buiten als in de dichtstbijzijnde gymzaal bij u in het dorp! Hoe ziet zo een Archery tag partijtje eruit?

  • Boogschietuitleg
  • Even oefenen op de targets
  • Archery tag in teams 
  • The hunger games (wie is de beste?!)

  Archery attack huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht