+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubbel voetbal Katwijk

Katwijk, de perfecte Bubbel voetbal locatie!

Katwijk is bij uitstek een perfecte locatie voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. De gemeente Katwijk heeft als doel de sportiefste gemeente van Nederland te worden. Bubbel voetbal Katwijk kan geboekt worden bij bijvoorbeeld v.v. Quickboys of v.v. Katwijk. Beide verenigingen doen hoog mee in het Nederlandse voetbal en hebben ideale velden om Bubbel voetbal te spelen en te combineren met Archery Tag.

Door samenwerkingen met verschillende strandtenten uit Katwijk kunnen wij het perfecte uitje voor u samenstellen! In de zomer zijn we ook te vinden bij v.v. Katwijk. Daarnaast werken we regelmatig samen met Welzijnskwartier Katwijk, deze organisatie stimuleert sport voor de jeugd en is constant opzoek naar de leukste, nieuwste activiteiten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Bumperball huren – Bubble voetbal huren in Katwijk

Bumper voetbal is de gaafste activiteit voor jouw uitje! Bumper Football verzorgd jullie uitje van A tot Z en is op iedere gewenste locatie te boeken. Naast verschillende locaties op het strand kan Bubble voetbal Katwijk gespeeld worden in het parkje in de buurt of in de sporthal! In overleg is alles mogelijk. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan! Bubbelbal is ook perfect te combineren met Archery Tag in Katwijk! 

Combinatie mogelijkheden:

Archery Tag op het strand
Bubbelbal huren op locatie op het strand
Expeditie Robinson uitje op het strand

Bubbelvoetbal personeelsuitje in Katwijk op het strand

Personeelsuitje in Katwijk op het strand organiseren? Eerst lekker een potje bumperballen in combinatie met Archery tag en dan lekker nageniet met een BBQ en borrel op het strand van Katwijk? Dat kan! U kunt zelf aangeven naar welke strandtent de voorkeur uitgaat. Kiest u voor Paal 14, Willy Zuid in Katwijk of toch een andere strandtent?

 

Inspiratie nodig? Wij denken graag met u mee in de organisatie van het leukst bumperball personeelsfeest op locatie!

BumperFootball organiseert events van 8 tot 2000 personen. 

Bubbelbal kinderpartijtje in Katwijk 

Wij staan met trots in de top 3 leukste kinderfeestjes volgens “De Linda’! Voor de bubble voetbal kinderfeestjes hebben wij natuurlijk speciale kinderbumperballen. Wij verzorgen feestje voor kids vanaf 6 jaar. 

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht

Archery tag – Voetbaldarten – Bumpervoetbal – Lasergamen in Katwijk 

Zelf ophalen

√ Goedkoop

√ Hele dag

√ Zelfservice

 

Brengen & halen

√ Op uw locatie

√ Dagtarief

√ Geen zorgen

Met begeleiding

√ Volledig verzorgd

√ Per uur

√ Enthousiaste begeleider

SUPER DEAL

√ 2e activiteit

√ Hoge kortingen!

√ Meer info?

Archery tag uitje in  Katwijk 

Naast Bubbel voetbal verzorgen wij natuurlijk ook Archery tag in Katwijk. Bij Archery tag gaat u gewapend met pijl en boog in teams de strijd met elkaar aan. Archery tag is perfect te combineren met Bubble voetbal maar natuurlijk ook los te boeken voor een Archery tag personeelsuitje, archery attack (ook wel shoot out) vrijgezellenfeest of een archery tag kinderfeestje in Katwijk! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden op de gewenste locatie.

 

Meest geboekte locaties:

Bubbelballen huren