+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubbel voetbal Noordwijk

Bubbel voetbal Noordwijk aan zee

Heerlijk Bubbel voetballen op een zonnige dag op het strand van Noordwijk en dan ook nog afsluiten met een lekkere BBQ? Dat kan bij onze Bubbel voetbal locatie in Noordwijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om Bumper Football op uw eigen locatie in Noordwijk te laten komen. Speel Bubble voetbal Noordwijk op uw eigen locatie in een parkje, op het strand of in de sporthal of vraag ons naar een geschikte locatie! Onze vaste locatie is Beach Break Noordwijk, een heerlijke strandtent met een ontspannen sfeer en sfeervolle inrichting voor een gezellig en volledig aangekleed uitje. Heeft u uw event op het strand bij een andere strandtent gepland? Wij verzorgen uw event op iedere locatie! 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Bubble voetbal op het strand van Noordwijk

Organiseer jij een personeelsuitje op het strand van Noordwijk, ben je druk bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest en staat Noordwijk tussen de opties of zoek je misschien een gave plek voor een kinderpartijtje? Noordwijk is onze vaste locatie. Bubbelbal is de meest geboekte strandactiviteit. Daag je vrienden of collega’s uit voor een potje Bubbelbal in Noordwijk. Natuurlijk kijken we meteen even wie de sterkste is tijdens een potje Last man standing en doen we bumperrugby! Bubbelbal kan natuurlijk gecombineerd worden in een zeskamp of met andere leuke activiteiten zoals Archery tag in Noordwijk of een van onze leuke beachactivities en natuurlijk de BBQ & borrel op het strand!

“Bubbel voetbal is geweldig voor jong en oud”!

Bubble voetballen in Noordwijk
Bubble voetbal en archery tag vrijgezellenfeest op het strand in Noordwijk
Bubbelbal huren op locatie op het strand

Bedrijfsuitje Bubble voetbal Noordwijk

“Bedrijfsuitjes in Noordwijk aan zee”.

Veel groepen zoeken naast gave activiteiten ook een plek om vervolgens af te sluiten met een borrel of een BBQ! Wij verzorgen bubble voetbal en de andere activiteiten op een locatie naar keuze, hebben jullie een voorkeur voor een bepaalde strandtent? Wij regelen de rest, door samenwerkingen met vrijwel alle strandtenten in Noordwijk hebben wij altijd de beste Deal voor uw personeelsuitje op het strand.

Het is ook mogelijk om jouw uitje aan te kleden met meerdere activiteiten en catering waardoor we uitjes van 8 tot wel 500 man kunnen organiseren! Combineer Bubble voetbal met Archery Tag in de duinen, Lasergamen by night, surfen en Expeditie Robinson. Voor ieder budget zijn verschillende opties beschikbaar! Wij verzorgen uw uitje van A-Z zodat u onbezorgd kunt genieten van het personeelsuitje op het strand van Noordwijk!

Bubbelbal kinderfeestje in Noordwijk

Wij staan met trots in de top 3 leukste kinderfeestjes volgens “De Linda’! Voor de bubbel voetbal kinderpartijtjes in Noordwijk op het strand of op locatie maken wij voor kids van 8 tot 9 gebruik van kinderbumperballen en de kids van 10 jaar en ouder kunnen de middelmaat bumperballen aan tijdens het bumperball feestje op het strand in Noordwijk! Wat gaan we doen?!

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

Bubbelbal huren in Noordwijk

Archery tag – Voetbaldarten – Bumpervoetbal – Lasergamen in Noordwijk 

Zelf ophalen

√ Goedkoop

√ Hele dag

√ Zelfservice

 

Brengen & halen

√ Op uw locatie

√ Dagtarief

√ Geen zorgen

Met begeleiding

√ Volledig verzorgd

√ Per uur

√ Enthousiaste begeleider

SUPER DEAL

√ 2e activiteit

√ Hoge kortingen!

√ Meer info?

Bubbelbal huren op locatie in Noordwijk

Naast de volledig verzorgde uitjes is het natuurlijk ook mogelijk om de bumperballen een dag te huren op uw eigen locatie. Wij bezorgen de bumperballen in de ochtend en komen ze in overleg weer ophalen na gebruik. Voordeel? Gereduceerde tarieven! Bubble voetbal verhuur Noordwijk bezorgen wij vanaf het strand op uw locatie.

Meest geboekte activiteiten:

Bubbelballen huren