+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubbel voetbal Utrecht

Bubbel voetbal in Utrecht

Lekker potje Bubbelbal voetballen in Utrecht? Bubbel voetbal in Utrecht is ontzettend populair als teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook als bubbebal kinderfeestje in Utrecht. Daag je vrienden, familie of collega’s uit en gooi eindelijk die ene persoon eens omver! Alles mag tijdens een potje bumper bubbel voetbal in Utrecht! Ga je voor het Wilhelminapark of toch veilig indoor bij sporthal Waterwin of een andere sporthal naar keuze? Natuurlijk hebben we ook opties voor de verhuur van bumperballen in Utrecht voor een hele dag voor bijvoorbeeld een sportdag of schooluitje. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie! 

Bubbel voetbal is geweldig voor jong en oud

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Bubbelbal huren in Utrecht

Staat het personeelsuitje of vrijgezellenfeest voor de deur? Bubbel huren in Utrecht kan op iedere locatie. Huur Bubbel voetbal inclusief begeleiding of huur de bumperballen voor de hele dag!

Ook voor grotere groepen hebben wij tal van opties in Utrecht! Kijk bijvoorbeeld eens naar Lasergamen op locatie, Archery Tag en voetbaldarten!

Wij zorgen events van 8 tot 2000 personen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de spullen te laten bezorgen en de volgende ochtend weer op te laten halen als u bijvoorbeeld een sportdag/toernooi heeft en de bumperballen de hele dag wilt huren op locatie! 

Wist u dat wij ook vaste strandlocaties hebben met een heerlijke BBQ?!

Bubbel voetbal in Utrecht
Bubbelbal voetbal in Utrecht huren vrijgezellenfeest
Bubbel voetbal Utrecht Wilhelminapark

Bubbelvoetbal personeelsuitje Utrecht

Eerst lekker een potje bubbel voetballen in combinatie met Archery attack en dan het bruisende centrum van Utrecht in voor een hapje en een drankje? Dat kan! Sportpark Nieuw Welgelegen is een leuke optie als u met een grote groep even op wilt frissen voordat het programma verder gaat. Is dat niet nodig? Dan kan het Bubble voetbal in ieder parkje in Utrecht gespeeld worden. Bubbel voetbal personeelsuitje (bedrijfsuitje) is het meest geboekte actieve uitje van vorig hoog seizoen! Kijk voor de grotere events eens op onze eventsite: Your Next Event voor al onze gave activiteiten op locatie! 

 

Inspiratie nodig? Wij denken graag met u mee in de organisatie van het leukst bumperball personeelsfeest op locatie in Utrecht. 

Bubbelbal kinderfeestje in Utrecht

Wij staan met trots in de top 3 leukste kinderfeestjes volgens “De Linda’! Speciaal voor kids hebben wij kinderbumperballen zodat we ook op de BSO in Utrecht, met een kinderfeestje of op school gaaf kunnen bubbel voetballen! Welke spellen doen we tijdens een bumperball feestje in Utrecht en omstreken?

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht

Archery tag – Voetbaldarten – Bumpervoetbal – Lasergamen in Leiden

Zelf ophalen

√ Goedkoop

√ Hele dag

√ Zelfservice

 

Brengen & halen

√ Op uw locatie

√ Dagtarief

√ Geen zorgen

Met begeleiding

√ Volledig verzorgd

√ Per uur

√ Enthousiaste begeleider

SUPER DEAL

√ 2e activiteit

√ Hoge kortingen!

√ Meer info?

Bubble voetbal teamuitje Utrecht

Bubble voetbal is de meest hilarische activiteit voor uw teamuitje! Tijdens een  bubbelvoetbal teamuitje in Utrecht kun je eindelijk die vervelende teamgenoot eens aanpakken. Gaat u Bubble voetballen op uw eigen locatie, in de sporthal of lekker Bubble voetballen op het strand tijdens het teamuitje in combinatie met een heerlijke BBQ? Wij nemen de volledige organisatie van u over en komen samen tot het perfecte Bubble voetbal teamuitje Utrecht. Combineer deze hilarische activiteit met onze andere leuke activiteiten: Archery tag, Voetbaldarten & lasergamen op locatie!

 

Meest geboekte locaties:

Bubbelballen huren