+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubbelbal huren

Bubbelbal huren

Bubbelbal huren op een eigen locatie, BUMPERZ komt naar u toe! Bubbelbal is absoluut de meest hilarische activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en kinderfeestjes! Gooi je baas omver en kijk hoe lang jij blijft staan tijdens een potje ‘last man standing’! Met kids doen we natuurlijk de koprolestafette! Bubbelbal huren bij BumperFootball kan op iedere gewenste locatie in Nederland en België. En zowel met als zonder begeleiding. Bubbelbal voetbal is zelfs uitgeroepen tot het leukste bedrijfsuitje van dit seizoen. Huur Bubbelbal (ook wel Bubblebal, bubble voetbal of bumpervoetbal genaamd) in een grote achtertuin, op een sportveld of een locatie naar keuze. Heeft u zelf een geschikt veld in de buurt of zullen wij dat voor u regelen?! Bubbelbal kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden en natuurlijk ook gecombineerd worden met Archery Tag, Lasergamen op locatie, voetbaldarten en veel meer gave activiteiten om uw uitje helemaal aan te kleden. Wij hebben ook hele gave strandlocaties waar u het bubbelbal voetbal uitje combineert met een lunch, BBQ en drankarrangement aan zee! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Bubbelbal verhuur op locatie wordt het meest geboekt op het strand en natuurlijk in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Breda en Leiden. Bumperfootball is de verhuurder van Bubbelbal, haalt u de bubbelballen zelf op of moeten wij we meteen even bezorgen en opblazen?

Spectaculair bubblebal voetbal uitje!

Bij bubbelbal voetbal gaat u de strijd aan met de tegenstanders! Uiteraard gehuld in een grote plastic bubbelbal die de klap opvangt! Naast het voetbal is het ook erg leuk om Bumperrugby, last man standing, de koprolestafette en nog veel meer leuke spellen te doen in de bumper bubbelballen. Bubbelbal huren voor volwassenen op uw eigen locatie is natuurlijk ook mogelijk. 

Bubble voetbal
€25,- p.p.
12-15 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1-1,5 uur
Combi Archery Tag €32,50 p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon v.a. 12 personen
Minder dan 12 pax? Pakketprijs €300,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22,50
15-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag €30,- p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon!
info aanvragen
10 bumperballen huren
€295,-
Populair voor sportdagen!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets op aanvraag
Professioneel lasergamen op aanvraag
Prijzen ex btw
info aanvragen


 

  Bubbelbal huren bedrijfsuitje

  Een bubbelbal bedrijfsuitje staat garant voor een oververgetelijke personeelsfeest! Daag je collega’s uit en Bump eindelijk legaal je baas omver! De bubbelbal vangt de klap op, het bubbelbal personeelsfeest zorgt dus niet voor meer deuken dan in die van de ego van het verliezende team. Combineer Bubbelbal tijdens het bedrijfsuitje met een van onze gave activiteiten of de zeskamp. Bubbelbal personeelfeestjes zijn erg populair op onze strandlocaties in Scheveningen, Wijk aan zee, Noordwijk, Katwijk, Noordwijkerhout en op het strand van Hoek van Holland. Liever in uw eigen stad? Wij komen naar u toe en verzorgen uw uitje vanaf 8 tot 500 personen volledig op maat. Durft u het aan?!

  Expeditie Robinson op het strand
  Bubbelbal huren op locatie op het strand
  Bubbelbal huren vrijgezellenfeest Rotterdam

  Bubbelbal huren vrijgezellenfeest

  Huur bubbelbal volledig verzorgd tijdens jouw vrijgezellenfeest! Gaan jullie voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of misschien zelfs Antwerpen? Wij komen met de bubbelballen op iedere bestemming. Wist je dat Bubbelbal tijdens het vrijgezellenfeest meestal gecombineerd wordt met Archery tag? We doen dan eerst Bubbel voetbal, last man standing en Bumper rugby en zetten dan de bumperballen als obstakels in het speelveld om vervolgens Arrow tag te spelen. Natuurlijk doen we eerst een schietoefening op de vrijgezel:D 

  Bubbelbal huren kinderfeestje

  Wist je dat wij in de top 5 leukste kinderfeestje volgens het blad Linda staan?! Wekelijk verzorgen wij tientallen kinderpartijtjes in heel Nederland. Bubbelbal kinderpartijtjes kunnen zowel buiten als in de dichtstbijzijnde gymzaal geboekt worden! Wat gaan we doen met jou bubbelbal partijtje?!

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

  En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

  Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht