+31619904173
info@bumperfootball.nl

Familiedag

Bubble voetbal familiedag

Zijn jullie met de hele familie opzoek naar gave activiteiten voor de familiedag?! Bowlen en steengrillen hebben jullie vast al een paar keer gedaan. Wat denk je van Bubble voetballen tijdens de familiedag? Kan je eindelijk die ene oom eens geoorloofd omver beuken:D Bubble voetballen is erg leuk met de familie. We doen verschillende spellen, zo starten ze we met Bubble voetbal, vervolgens gaan we eens kijken wie de sterkste is tijdens een potje Last man standing en doen we bumperrugby. Voor de kleinere neefjes en nichtjes hebben we natuurlijk specialen kinderbumperballen. Daarmee kunnen ze dus leuk meedoen! Met de kinderbumperballen doen we vaak ook nog een koprolestafette (de grotere deelnemers mogen natuurlijk ook meedoen maar die zullen dit vast niet winnen!).  Benieuwd naar de mogelijkheden voor de leukste bubbelbal voetbal familiedag? Vraag vrijblijvend om informatie op jullie locatie!

 

Bubbelvoetbal familie uitje op locatie

Wij verzorgen uitjes op iedere locatie in Nederland en Belgie! Houden jullie je familiedag in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden of Breda? Of gaan zitten jullie in een huisje op een park in een lekker rustige omgeving? Boek ons overal! Bumper Football regelt het gaafste uitje voor jullie. Natuurlijk is het ook mogelijk om Bubble voetbal nog te combineren met andere leuke activiteiten! Ook hebben wij strandlocaties waar je heerlijk strandactiviteiten kunt doen met de hele familie en vervolgens lekker kunt nagenieten van een lunch, BBQ of borrel aan zee!

info@bumperfootball.nl

+31619904173

Bubble voetbal Arrangementen

Is de familie wat groter of lijkt het jullie gewoon leuk om meer dan alleen bubble voetbal te doen? Boek Bubble voetbal op locatie dan in een arrangement! De meest geboekte combinaties:
 
*Bumperfootball verzorgt events van 8 tot 2000 personen 
Programma Bubbelbal familiedag op locatie

Wij zijn iets eerder op de locatie aanwezig en blazen de bumperballen vast op. Wij adviseren u graag vooraf over het aantal bumperballen (het is best pittig). Met grote groepen doen we vaak 2-3 activiteiten in een doordraaiprogramma. Met een minimum van 8 bumperballen. Houd rekening met een bedrag van €25,- per persoon v.a. 12 personen (daaronder geldt een minimumprijs voor 6-12 personen).

 • Wat gaan we doen?
 • Bubbel voetbal toernooitje
 • Last man standing (wie is de sterkste?)
 • Bumperrugby
 • Koprolestafette 
 • Last Team Standing
De activiteit duurt 1-1,5 uur.  Boekt u een combinatie met bijvoorbeeld Archery Tag dan gaan we voor 1,5 uur (het is altijd langer te maken a €20,- (combi €35,-) per half uur. 

Meest geboekte locaties:

Bubble voetbal spellen met de familie

Bij Bubbelbal bedrijfsuitjes spelen we doorgaans een Bubble voetbal toernooi met verschillende teams! Natuurlijk is het ook heel gaaf om ook nog andere spellen te spelen! 

BumperRugby

Bij deze variant krijgt 1 persoon de voetbal in zijn bumperball en moeten de teamgenoten hem naar de overkant brengen zonder te vallen. De tegenstander doet er natuurlijk alles aan om samen deze speler omver te beuken en zo de bal te veroveren. Samwerken staat hierbij voorop!

Last man standing

Wie van jouw collega’s is nu eigenlijk de sterkste? Dat maken we uit tijdens een potje last man standing. De naam zegt het al, de persoon die als laatste nog staat is de winnaar! Dat kan natuurlijk ook de slimste zijn. 

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

  Meest geboekte locaties voor de familiedag!

  Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Scheveningen, Noordwijk, Leiden, Utrecht, Rotterdam  of natuurlijk de eigen locatie! (als uw locatie hier niet tussen staat, geen probleem! Wij verzorgen de activiteiten op iedere locatie! Durf jij het aan? Daag je familie meteen uit!