+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubbelvoetbal Amsterdam

Bubbel voetbal in Amsterdam

Bubbel voetballen in Amsterdam, onze prachtige hoofdstad! Bubbelbal voetbal in Amsterdam is natuurlijk absoluut de populairste locatie voor vrijgezellenfeesten & groepsuitjes voor mannen en vrouwen! Eerst even lekker gave sportieve activiteiten (waarbij een hilarische potje bumpervoetbal in de bubbelballen niet mag ontbreken!) en vervolgens het bruisende centrum van Amsterdam in via een bezoekje aan de mooie bezienswaardigheden voor een hapje en een drankje. Amsterdam heeft alle ingrediënten voor het perfecte teamuitje, personeelsuitje en bachelorparty. Gaat u bubbel voetballen in het Oosterpark, Vondelpark, Westerpark, Sarphatipark (zo kunnen we nog even doorgaan) of een ander mooi park in Amsterdam? Of toch liever indoor bubbel voetballen in Amsterdam bij sporthallen Zuid of sporthal de Pijp zodat u zich daarna even lekker op kunt frissen? Daag je vrienden/collega’s uit en beuk eindelijk de baas eens omver tijdens deze fantastische tak van sport! Vrijblijvend meer info? Vul het formulier in!

 

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Bubbelbal huren in Amsterdam

  Staat het personeelsuitje of vrijgezellenfeest voor de deur? Huur onze Bumperballen op een locatie naar keuze. Wij zorgen dat de bubbel voetballen  al klaar staan als jullie arriveren en verzorgen dan een uitje met verschillende spellen! 

  Ook voor grotere groepen hebben wij tal van opties in Leiden! Kijk bijvoorbeeld eens naar Lasergamen op locatie, Archery Tag en voetbaldarten!

  Bumper football verzorgd events van 8 tot 2000 personen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de spullen te laten bezorgen en de volgende ochtend weer op te laten halen als u bijvoorbeeld een sportdag/toernooi heeft en de bumperballen de hele dag wilt huren op locatie!

  “Bubbel voetbal is geweldig voor jong en oud”!

  Bubbel voetballen in het Vondelpark in Amsterdam vrijgezellenfeest
  Bubbelbal voetballen in Amsterdam
  Archery tag en bubbelbal in Amsterdam Vondelpark

  Bubbelvoetbal personeelsuitje Amsterdam

  Eerst lekker een potje bumper voetballen in combinatie met Arrow attack en dan het bruisende centrum van Amsterdam in met uw collega’s of team? Dat kan! We gaan dan vaak voor sporthallen Zuid. Wist u dat we vlakbij in Zandvoort op het strand ook gave strandlocaties hebben?! En dat daar eventueel zelfs een BBQ mogelijk is. 

   

  Inspiratie nodig? Wij denken graag met u mee in de organisatie van het leukst bumperball personeelsfeest op locatie! Zo hebben we bijvoorbeeld ook hele gave strandlocaties op rij afstand van Amsterdam. 

  Bubbelbal kinderfeestje in Amsterdam

  Wij staan met trots in de top 3 leukste kinderfeestjes volgens “De Linda’! Speciaal voor kids hebben wij kinderbumperballen zodat we ook op de BSO in Amsterdam, met een kinderfeestje of op school gaaf kunnen bubbel voetballen! Welke spellen doen we tijdens een bumperball feestje in Amsterdam?

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

  En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

  Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht

  Archery tag – Voetbaldarten – Bumpervoetbal – Lasergamen in Leiden

  Zelf ophalen

  √ Goedkoop

  √ Hele dag

  √ Zelfservice

   

  Brengen & halen

  √ Op uw locatie

  √ Dagtarief

  √ Geen zorgen

  Met begeleiding

  √ Volledig verzorgd

  √ Per uur

  √ Enthousiaste begeleider

  SUPER DEAL

  √ 2e activiteit

  √ Hoge kortingen!

  √ Meer info?

  Bubble voetbal teamuitje Amsterdam

  Bubble voetbal is de meest hilarische activiteit voor uw bedrijfsuitje! Tijdens een Bumpervoetbal teamuitje in Leiden kun je eindelijk die vervelende teamgenoot eens aanpakken. Gaat u Bubble voetballen op uw eigen locatie, in de sporthal of lekker Bubble voetballen op het strand tijdens het teamuitje in combinatie met een heerlijke BBQ? Wij nemen de volledige organisatie van u over en komen samen tot het perfecte Bubble voetbal teamuitje Amsterdam. Met grote groepen is het ook gaaf om Bubble voetbal te combineren met een van onze andere activiteiten!

   

  Meest geboekte locaties: