+31622666092
info@bumperfootball.nl

Emmen

Bubbel voetbal Emmen

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken, heeft u zelf geen locatie dan regelen wij een locatie in Emmen. Bubbel voetbal Emmen is een fantastische ervaring voor jong en oud en Bubble voetbal is razend populair als teamuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€24
10-12 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Archery Tag +€7,-
Combi Professioneel lasergamen +€15,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22
13-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag +€7,-
Combi Professioneel lasergamen +€15,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€18
20+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag +€5,-
Combi Professioneel lasergamen +€15,-
info aanvragen

Bumperball arrangement Emmen

Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Emmen Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Emmen!

Bubble voetbal Kinderfeestje in Emmen

Bubble voetbal kinderfeestjes vanaf €150,-! Bubble voetbal is razend populair en niet alleen als teamuitje of vrijgezellenfeest, maar ook voor kinderpartijtjes is Bubble voetbal de leukste activiteit. We stonden zelfs in de top van leukste kinderpartijtjes in het tijdschrift ‘Linda’!

Met jouw Bubble voetbal kinderfeestje gaan we lekker koprollen, estafettespelletjes doen en bubble voetballen. Bump je vriendjes omver en koprol als eerste naar de overkant! Bubble voetbal partijtjes zijn lekker intensief, we drinken tussendoor altijd een lekker glaasje limonade om weer even op adem te komen! Het effect van de Bubble voetbal bumpers is hilarisch, als je tegen je vriendjes bots vliegen jullie allebei de andere kant op. Bubble voetbal is niet alleen leuk om te doen maar ook fantastisch om te zien, vergeet vooral de camera niet.

Locaties Bubbelbal Emmen

In Emmen is onze vaste locatie het speed soccer centre: Soccer Tempel Emmen. Erg gaaf om Bubble voetbal hier te combineren met potjes speedsoccer op de indoor kunstgrasveldjes. Het is hier ook mogelijk om het uitje te combineren met een hapje in een drankje in de kantine van Soccer Temple Emmen. U kunt hier goed parkeren op de ruime parkeerplaats voor de deur en het is ook mogelijk om vrij last minute nog een boeking te maken als de wedstrijden bijvoorbeeld zijn afgelast.

Natuurlijk kunnen al onze activiteiten op iedere gewenst locatie gespeeld worden! Wil jij Bubbel voetbal Emmen boeken voor een teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij helpen je graag!

Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Emmen kan geboekt worden voor 8 tot 200 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag, Voetbaldarten.

info@bumperfootball.nl

ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – SUPPEN – BUMPER FOOTBALL