+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubbel voetbal Leiden

Bubbel voetbal Leiden

Wij zijn gevestigd in Leiden! Bubbel voetbal Leiden is mogelijk op veel verschillende locaties waaronder natuurlijk het USC Leiden. Bubbel voetbal in Leiden razend populair als teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook als bubbebal kinderfeestje in Leiden. Vraag direct om meer informatie voor jullie event! Bumperballen in Leiden kan zowel indoor als outdoor en kan natuurlijk ook gewoon in het park in de buurt! Hebben jullie geen locatie? Dan regelen wij een leuke locatie om te bubbel voetballen (ook wel Bumperball) in Leiden! Natuurlijk is het ook gaaf om Bubbel voetbal op je eigen trainingsavond te boeken! Natuurlijk kan dat ook in Oegstgeest, Leiderdorp en alle omliggende plaatsen. BumperFootball verzorgd uw uitje op iedere locatie!

 

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Bubbelbal huren in Leiden

  Staat het personeelsuitje of vrijgezellenfeest voor de deur? Huur onze Bumperballen op een locatie naar keuze. Wij zorgen dat de bubbel voetballen  al klaar staan als jullie arriveren en verzorgen dan een uitje met verschillende spellen! 

  Ook voor grotere groepen hebben wij tal van opties in Leiden! Kijk bijvoorbeeld eens naar Lasergamen op locatie, Archery Tag en voetbaldarten!

  Bumper football verzorgd events van 8 tot 2000 personen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de spullen te laten bezorgen en de volgende ochtend weer op te laten halen als u bijvoorbeeld een sportdag/toernooi heeft en de bumperballen de hele dag wilt huren op locatie!

  “Bubbel voetbal is geweldig voor jong en oud”!

  Bumpervoetballen huren eigen locatie en leiden
  Bubbelbal bubble voetbal gymles
  Archery Tag huren op locatie in Leiden

  Bubbelvoetbal personeelsuitje Leiden

  Eerst lekker een potje bumperballen in combinatie met Archery tag en dan het bruisende centrum van Leiden in met uw collega’s of team? Dat kan! We gaan dan voor het USC als locatie waar eventueel zelfs een BBQ mogelijk is. Het fijne van het USC is dat je je hier na de activiteiten direct even op kunt frissen voordat jullie verder gaan met het programma van het bedrijfsuitje. 

   

  Inspiratie nodig? Wij denken graag met u mee in de organisatie van het leukst bumperball personeelsfeest op locatie! Zo hebben we bijvoorbeeld ook hele gave strandlocaties op rij afstand van Leiden. 

  Bubbelbal kinderfeestje in Leiden

  Wij staan met trots in de top 3 leukste kinderfeestjes volgens “De Linda’! Speciaal voor kids hebben wij kinderbumperballen zodat we ook op de BSO in Leiden, met een kinderfeestje of op school gaaf kunnen bubbel voetballen! Welke spellen doen we tijdens een bumperball feestje in Leiden?

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

  En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

  Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht

  Archery tag – Voetbaldarten – Bumpervoetbal – Lasergamen in Leiden

  Zelf ophalen

  √ Goedkoop

  √ Hele dag

  √ Zelfservice

   

  Brengen & halen

  √ Op uw locatie

  √ Dagtarief

  √ Geen zorgen

  Met begeleiding

  √ Volledig verzorgd

  √ Per uur

  √ Enthousiaste begeleider

  SUPER DEAL

  √ 2e activiteit

  √ Hoge kortingen!

  √ Meer info?

  Bubble voetbal teamuitje Leiden

  Bubble voetbal is de meest hilarische activiteit voor uw bedrijfsuitje! Tijdens een Bumpervoetbal teamuitje in Leiden kun je eindelijk die vervelende teamgenoot eens aanpakken. Gaat u Bubble voetballen op uw eigen locatie, in de sporthal of lekker Bubble voetballen op het strand tijdens het teamuitje in combinatie met een heerlijke BBQ? Wij nemen de volledige organisatie van u over en komen samen tot het perfecte Bubble voetbal teamuitje Leiden. Met grote groepen is het ook gaaf om Bubble voetbal te combineren met een van onze andere activiteiten!

   

  Meest geboekte locaties: