+31619904173
info@bumperfootball.nl

Rotterdam

Bubbel voetbal Rotterdam

Bumper voetbal in Rotterdam is op iedere gewenste locatie te boeken, als vaste locatie gebruiken we onze prachtige locatie bij Fun Forest Rotterdam. Bubbel voetballen in Rotterdam is het meest uitdagend teamuitje en onwijs gaaf om met collega’s, tijdens een vrijgezellenfeest of natuurlijk een kinderpartijtje te doen. Wij hebben ook diverse gave combinaties met Archery tag Rotterdam, Lasergamen in Rotterdam en het voetbaldartboard! Alle programma’s zijn op maat mogelijk op iedere locatie! Ga jij voor het Kralingse bos, ‘het Park Rotterdam’ naast de Euromast of een andere gave plek naar keuze? Indoor gaan we veel voor sporthal Kralingen of een gymzaal in de buurt. 

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Bubbel voetbal arrangement 

  Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag inRotterdam. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Rotterdam!

  Ook tijdens bedrijfsuitje en personeelsfeesten is bubbel voetbal erg populair! Bots je collega’s omver tijdens een stevige pot bubble Soccer en kijk wie er als laatste overblijft tijdens ‘last man standing. Ook bumperrugby en de koprol estafette zijn erg gaaf om te ervaren.

  Voor grotere groepen hebben wij tal van opties in Rotterdam! Kijk bijvoorbeeld eens naar Lasergamen op locatie, Archery Tag en voetbaldarten!

  Bumper football verzorgd events van 8 tot 2000 personen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de spullen te laten bezorgen en de volgende ochtend weer op te laten halen als u bijvoorbeeld een sportdag/toernooi heeft en de bumperballen de hele dag wilt huren op locatie!

  “Bubbel voetbal is geweldig voor jong en oud”!

  Bubbelbal bubble voetbal gymles
  Bumper bubbel voetbal in Rotterdam Kralingse bos Kralingen Euromast park
  Bubbelbal kinderpartijtje in de tuin

  Bubbelvoetbal personeelsuitje Rotterdam 

  Eerst lekker een potje bumperballen in combinatie met Archery tag en dan het bruisende centrum van Rotterdam in met uw collega’s of team? Dat kan! We gaan dan voor het Kralingse bos als locatie waar eventueel zelfs een BBQ mogelijk is. Het fijne van deze locatie is dat je je hier na het bumperballen direct even op kunt frissen voordat jullie verder gaan met het programma van het bedrijfsuitje. 

   

  Inspiratie nodig? Wij denken graag met u mee in de organisatie van het leukst bumperball personeelsfeest op locatie! 

  Bubbelbal kinderfeestje in Rotterdam

  Wij staan met trots in de top 3 leukste kinderfeestjes volgens “De Linda’! Speciaal voor kids hebben wij kinderbumperballen zodat we ook op de BSO in Rotterdam, met een kinderfeestje of op school gaaf kunnen bubbel voetballen! Welke spellen doen we tijdens een bumperball feestje in Rotterdam?

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

  En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

  Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Voetbaldartboard huren Rotterdam op een eigen locatie op de club of school

  Archery tag – Voetbaldarten – Bumpervoetbal – Lasergamen Rotterdam

  Evenementen op locatie!

  De leukste unieke sportieve activiteiten van 8 tot 500 personen op locatie in heel Nederland! Bent u opzoek naar activiteiten voor uw bedrijfsuitje, gymles, vrijgezellenfeest, kinderpartijtje of groepsuitje? Wij verzorgen uw uitje van A tot Z! Heeft u nog geen locatie? Vraag dan naar de mogelijkheden in de buurt. Staat de gewenste activiteit hier niet tussen? Laat vooral even weten wat de wensen zijn. 

  Bumperfootball is altijd in de buurt!

  Tot snel,

  YourEventTeam.nl