+31619904173
info@bumperfootball.nl

Scheveningen

Bubbel voetbal Scheveningen

Lekker Bumper football spelen op het strand van Scheveningen?! Bubbel voetbal Scheveningen is mogelijk op veel verschillende locaties. Bubbel voetbal Scheveningen razend populair als teamuitje. Ook wordt het veel geboekt voor Bubbelbal voetbal vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes (in combinatie met Archery Tag en onze gave strandactiviteiten) en kinderfeestjes. Boek uw event bij een strandpaviljoen naar keuze en wij verzorgen de rest! 

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Bumperball op het strand van Scheveningen combi-deal

  Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag in Scheveningen. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen. Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Scheveningen! Voor de kids hebben we speciale kids bubbles, kijk daarvoor op de pagina van het kinderpartijtje.

  “Bubbel voetbal is geweldig voor jong en oud”!

  Bubble voetbal personeelsuitje in Scheveningen op het strand
  Bumper bubbel voetbal Scheveningen strand vrijgezellenfeest
  Bubbelbal voetbal uitje op het strand van Scheveningen

  Locaties Bubbelbal Scheveningen

   

  Scheveningen is de surf hoofdstad van Nederland en heeft enorm veel geschikte strandlocaties. We doen onze activiteiten op het strand veelal bij Hart Beach, strandtent Werelds of naast de Pier in Scheveningen. Natuurlijk kan Bubble voetbal ook in het park in de buurt of in de sporthal gespeeld worden. Wil jij Bubbel voetbal Scheveningen boeken voor een teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij komen het uitje graag verzorgen!

  Bumperfootball streeft ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Scheveningen kan geboekt worden vanaf 8 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery tag  en op onze vaste locaties met een heerlijke luxe BBQ!

  • Beach club Heart Beach 
  • Strandtent Werelds
  • Strandpaviljoen de Staat
  • OP UW LOCATIE (sportclub, parkje & indoor)

  Bubbelbal kinderfeestje in Scheveningen

  Gaaf?! BumperFootball staat in de top 3 leukste kinderfeestjes volgens “De Linda’! Met jouw kinderfeestje op het strand van Scheveningen gaan we natuurlijk:

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

  En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

  Bubbelballen huren voor je kinderpartijtje op uw locatie in Scheveningen of elders? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Bubbebal voetbal kinderparijtje op het strand van Scheveningen

  Archery tag – Voetbaldarten – Bumpervoetbal – Lasergamen in Scheveningen

  Bubbelbal huren op locatie in Scheveningen 

  Veel scholen, sportclubs en verenigingen willen de bumperballen voor de hele dag huren tegen onze gereduceerde tarieven! Daar hebben wij natuurlijk een speciaal pakket voor samengestel Bubbel voetbal huren voor een klassenuitje, gymles of sporttoernooi? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op jouw locatie!

  Meest geboekte activiteiten: