+31619904173
info@bumperfootball.nl

Zandvoort

Bubble voetbal Zandvoort

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken, heeft u zelf geen locatie dan regelen wij een (strand)locatie in Zandvoort. Bubble voetbal Zandvoort is een fantastische ervaring voor jong en oud en Bubble voetbal is razend populair als teamuitje en klassenuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€25,- p.p.
12-15 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1-1,5 uur
Combi Archery Tag €32,50 p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon v.a. 12 personen
Minder dan 12 pax? Pakketprijs €300,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22,50
15-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag €30,- p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon!
info aanvragen
10 bumperballen huren
€295,-
Populair voor sportdagen!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets op aanvraag
Professioneel lasergamen op aanvraag
Prijzen ex btw
info aanvragen

  Bumperball arrangement Zandvoort

  Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Zandvoort. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Haarlem!

  Bubble voetbal Kinderfeestje in Zandvoort

  Bubble voetbal kinderfeestjes vanaf €150,-! Bubble voetbal is razend populair en niet alleen als teamuitje of vrijgezellenfeest, maar  ook voor kinderpartijtjes is Bubble voetbal de leukste activiteit. We stonden zelfs in de top van leukste kinderpartijtjes in het tijdschrift ‘Linda’!

  Met jouw Bubble voetbal kinderfeestje gaan we lekker koprollen, estafettespelletjes doen en bubble voetballen. Bump je vriendjes omver en koprol als eerste naar de overkant! Bubble voetbal partijtjes zijn lekker intensief, we drinken tussendoor altijd een lekker glaasje limonade om weer even op adem te komen! Het effect van de Bubble voetbal bumpers is hilarisch, als je tegen je vriendjes bots vliegen jullie allebei de andere kant op. Bubble voetbal is niet alleen leuk om te doen maar ook fantastisch om te zien, vergeet vooral de camera niet.

  Bubble voetbal schooluitje Zandvoort

  Veel leuker dan de standaard gymles! Reserveer de bumperballen tegen het speciale schooltarief met of zonder onze begeleiding voor de meest onvergetelijke gymles! Neem jij het op tegen de docenten?! Bumper football werkt samen met veel scholen om de leukste klassenuitjes mogelijk te maken! Het is natuurlijk ook mogelijk om uw schoolreisje te doen op een van onze strandlocaties en Bubble voetbal met Archery Tag, Suppen, Surfen en vele andere activiteiten te combineren met de hele school!

  Locaties in Zandvoort:

  Tent 6

  Tent 6 is een erg gezellige strandtent met een moderne uitstraling. Op het prachtige strand voor de deur kun je natuurlijk heerlijk Bubble voetballen of een heel bedrijfsfeest organiseren in combinatie met een heerlijke BBQ en een borrel! Tent 6 is een frisse, hippe strandtent met goede prijzen. Vraag ons om een offerte.(Bedrijfsuitjes tip!)

  Tijn Akersloot

  Evenals tent 6 is ook Tijn Akersloot een strandtent. Tijn is van alle luxe voorzien en heeft een heerlijk stuk strand voor de deur. Combineer Bubble voetbal en Archery Tag hier met raften, suppen en vele andere strandactiviteiten en een luxe diner of de heerlijke BBQ aan het strand. Houd je van luxe? Dan gaan we voor Tijn Akersloot!
  Bubble voetbal vrijgezellenfeest

  Natuurlijk kunnen al onze activiteiten op iedere gewenst locatie gespeeld worden! Wil jij Bubbel voetbal Haarlem boeken voor een teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij helpen je graag!

  Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Haarlem kan geboekt worden voor 8 tot 500 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag, Voetbaldarten, SUPPEN en een heerlijke luxe BBQ!

  info@bumperfootball.nl

  ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – SUPPEN – BUMPER FOOTBALL