+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubble voetbal

BumperFootball in heel nederland

Bumperfootball.nl is de grootste aanbieder van Bubble voetbal in Nederland en Belgie. Met meer dan 100 speellocaties zijn we altijd bij u in de buurt! Bumperfootball is enorm populair tijdens vrijgezellenfeesten, teamuitjes, personeelsuitjes en kinderpartijtjes. We hebben sinds kort ook speciale kinderbumperballen om Bubble voetbalpartijtjes al vanaf kids vanaf 6 jaar aan te kunnen bieden!

Bumper football kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Bijvoorbeeld in een grote achtertuin, het parkje aan de overkant, op het voetbalveld, indoor en op het strand!

Bubble voetbal
€25,- p.p.
12-15 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1-1,5 uur
Combi Archery Tag €32,50 p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon v.a. 12 personen
Minder dan 12 pax? Pakketprijs €300,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22,50
15-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag €30,- p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon!
info aanvragen
10 bumperballen huren
€295,-
Populair voor sportdagen!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets op aanvraag
Professioneel lasergamen op aanvraag
Prijzen ex btw
info aanvragen

  BumperFootball + Archery attack

  Bumper voetbal wordt steeds vaker gecombineerd met Archery attack, deze paintball variant maakt het mogelijk om elkaar te lijf te gaan met pijl en boog! De pijlen zijn voorzien van een zachte voorkant waardoor je echt op elkaar kunt schieten. Archery attack is geschikt voor kids vanaf 10 jaar en wordt het meest geboekt voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeest!

  Het spel Bumper Bubble voetbal

  Bumper Bubble voetbal is een nieuwe en bovenal schitterende attractie om op een alternatieve manier een potje voetbal te spelen. Bij bumper bubble voetbal kruipen spelers in een opblaasbaar pak. Deze zogenoemde “bumper” dient als stootkussen en wordt door elke speler gedragen. Vervolgens gaan de teams tegen elkaar voetballen. Botsend en rollend proberen ze doelpunten te scoren.

  Het dragen van de bumper zorgt dat onderlinge kwaliteitsverschillen worden opgeheven en iedereen op gelijk spelniveau aan het sporten is. Dát maakt bumper voetbal tot een fantastische belevenis. Vanwege de hylarische momenten is bumper bubble voetbal erg aantrekkelijk om te aanschouwen! Dankzij de onverwachte duuwtjes, stevige bumps’ en rolpartijen wordt het voetbal opeeens mega spektaculair! Bovendien is Bumper Football geschikt voor man en vrouw, jou en oud!

  Dit unieke concept is gloednieuw en sinds kort beschikbbaar in Nederland. Wie het beu is om als teambuilding te gaan karten, kanovaren, of paintballen moet eens Bumper Football beleven in Leiden, Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Bumper bubble voetbal is afkomstig uit Scandinavië en wint steeds meer aan populariteit. Meer weten over bubble voetbal in Leiden, Amsterdam, Den Haag of Rotterdam, locaties of de prijzen, contacteer Bumper Football.nl! Wij bespreken graag met u uw wensen om uw activiteit tot een succes te maken. Bumper bubble voetbal als onderdeel op uw evenement? Of wilt u onze activiteit integreren in uw assortiment? Dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden! Neemt u gerust contact met ons op en vertel wat uw wensen zijn. Wij brengen uw evenement graag “in a new dimension”!

  info@bumperfootball.nl

  1383994_252690904878866_1641946545_n