+31619904173
info@bumperfootball.nl

Home

Bumperfootball in heel Nederland

Op zoek naar een leuke activiteit voor een  vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje? Speel Bumperfootball Bubble voetbal en beleef een hilarische momenten. Van Noordwijk tot Utrecht, van Groningen tot Maastricht – je kunt Bubble Voetbal spelen door het hele land. Reserveer direct door onderstaand formulier in te vullen! Kijk voor meer informatie gerust even rond! We zijn ook telefonisch en zelfs via WhatsApp te bereiken: 06-19904173

Bubble voetbal
€25,- p.p.
12-15 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1-1,5 uur
Combi Archery Tag €32,50 p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon v.a. 12 personen
Minder dan 12 pax? Pakketprijs €300,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22,50
15-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag €30,- p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon!
info aanvragen
10 bumperballen huren
€295,-
Populair voor sportdagen!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets op aanvraag
Professioneel lasergamen op aanvraag
Prijzen ex btw
info aanvragen

Bumperfootball- Bubbel Voetbal – Bubble Voetbal

Bubble voetbal is een ludieke tak van voetbal waarbij de spelers een opgeblazen pak dragen welke dient als stootkussen. Hiermee kunnen de spelers botsen, bumpen en rollen zonder er iets van te voelen. Dit levert zowel voor de spelers als voor de toeschouwers hilarische taferelen op. We verzorgen het Bubble Voetbal in Amsterdam en op 40 locaties verspreid over Nederland. Wij zijn dus altijd in de buurt voor een potje Bubble Voetbal – durf jij het aan?

Een middag Bumperfootball – Bubble Voetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Wanneer de Bumperballen uitgereikt worden voor een potje Bumperball Bubble Voetbal is de sfeer gespannen. Niemand weet precies wat hem of haar te wachten staat. Zodra de scheidsrechter fluit voor het begin van een potje BumperFootball – Bubble Voetbal vergeet iedereen de angst en vliegt er vol in. Een aantal vloeiende combinaties volgen waarna de spits mooi vrij gespeeld wordt voor het doel. De aanname met links, net niet perfect, nog een keer goed leggen met rechts.. BUMP! Twee meter verder komt de spits met een zachte plof op het veld neer en rolt nog een flink stuk verder. Meer dan een flinke deuk in zijn ego houdt de spits er niet aan over, de toeschouwers daarentegen komen niet meer bij van het lachen.