+31619904173
info@bumperfootball.nl

Den Haag

Bubbel voetbal Den Haag

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken.  In Den Haag hebben onze eigen vaste strandlocatie bij strandtent de Staat! Bubbel voetbal Den Haag razend populair als teamuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen, schoolactiviteit en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€25,- p.p.
12-15 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1-1,5 uur
Combi Archery Tag €32,50 p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon v.a. 12 personen
Minder dan 12 pax? Pakketprijs €300,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22,50
15-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag €30,- p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon!
info aanvragen
10 bumperballen huren
€295,-
Populair voor sportdagen!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets op aanvraag
Professioneel lasergamen op aanvraag
Prijzen ex btw
info aanvragen

  Bumperball arrangement Den Haag

  Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Den Haag. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Den Haag!

  Locaties Bubbelbal Den Haag

  Wij maken gebruik van strandpaviljoen de Staat waar je lekker kunt Bubble voetballen en daarna kunt nageniet van een lekkere BBQ aan het strand.  Naast deze strand locatie waar Bubble voetbal te combineren is met powerkiten en kitesurfen is het natuurlijk mogelijk om Bumper Football op iedere gewenste locatie te boeken! Wil jij Bubbel voetbal Delft boeken voor een teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij helpen je graag!

  Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Delft kan geboekt worden voor 8 tot 500 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag en Voetbaldarten.

  • Strandpaviljoen de Staat

  info@bumperfootball.nl

  ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – BUMPER FOOTBALL