+31622666092
info@bumperfootball.nl

Dordrecht

Bubbel voetbal Dordrecht

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken.  Bubbel voetbal Dordrecht is razend populair als teamuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen, schoolactiviteit en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€24
6-12 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Archery Tag +€12,50
info aanvragen
Bubble voetbal
€22
13-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag +€12,50
info aanvragen
Bubble voetbal
€20
20+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag +€12,50
info aanvragen

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Bumperball arrangement Dordrecht

Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Dordrecht. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Dordrecht!

Locaties Bubbelbal Dordrecht

In Dordrecht kun je zowel indoor als outdoor Bubble voetballen.  Naast onze vaste indoor locatie is het natuurlijk mogelijk om Bumper Football op iedere gewenste locatie te boeken! Wil jij Bubbel voetbal Dordrecht boeken voor een teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij helpen je graag!

Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Delft kan geboekt worden voor 8 tot 350 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag en Voetbaldarten.

info@bumperfootball.nl

ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – BUMPER FOOTBALL