+31619904173
info@bumperfootball.nl

Gouda

Bubbel voetbal Gouda

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken.  Bubbel voetbal Gouda razend populair als teamuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen (zelfs door het Groene Hart Ziekenhuis!), schoolactiviteit en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€25
12+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Archery Tag +€7,-
Combi Professioneel lasergamen +€15,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22
15+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag +€7,-
Combi Professioneel lasergamen +€15,-
info aanvragen
10 bumperballen huren
€265,-
Populair als Corona activiteit!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets €14,50 p/s
Professioneel lasergamen €25,- p/s
info aanvragen

  Bumperball arrangement Gouda

  Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Gouda. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Gouda!

  Locaties Bubbelbal Gouda

  Lekker Bubble voetballen op iedere gewenste locatie! We hebben in Gouda een vaste indoor locatie. Naast deze indoor locatie is het natuurlijk mogelijk om Bumper Football op iedere gewenste locatie te boeken! Wil jij Bubbel voetbal Gouda boeken voor een teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij helpen je graag!

  Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Gouda kan geboekt worden voor 8 tot 500 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag en Voetbaldarten.

  info@bumperfootball.nl

  ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – BUMPER FOOTBALL

  Chat openen