+31619904173
info@bumperfootball.nl

Groepsuitje

Bumper voetbal groepsuitje op locatie

Het leukste groepsuitje op locatie is natuurlijk het bumperball groepsuitje! Tijdens een Bumper voetbal groepsuitje neemt u het op tegen uw collega’s of vrienden. Bumper Football verzorgt uw groepsuitje op iedere gewenste locatie. Dat kan dus na een lange dag hard werken in een park in de buurt of natuurlijk gewoon op de eigen sportvereniging. Ook zijn er in elke regio tal van indoor opties! Indoor bubble voetballen is vooral lekker tijdens de koude natte dagen. Daag je vrienden of collega’s uit en vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het leukste groepsuitje van Nederland! Bumperballen op locatie!

 

Bubbelvoetbal groepsuitje op locatie

Bumperfootball verzorgt uw uitje op iedere gewenste locatie, dat kan op een sportveld of in de sporthal. De meeste groepsuitjes vinden natuurlijk plaats op locatie in Noordwijk, Scheveningen, Katwijk, Noordwijkerhout op het strand of natuurlijk in een gaaf groot park bij u in de buurt. Wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat. Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw gewenste locatie! Staat uw activiteit hier niet tussen? Wij regelen het. 

info@bumperfootball.nl

+31619904173

Bubble voetbal combinaties

Organiseert u een event voor een grotere groep of willen jullie graag meerdere activiteiten doen? Boek Bubble voetbal op locatie dan in een arrangement! De meest geboekte combinaties:
 
*Bumperfootball verzorgt events van 8 tot 2000 personen 
**Wij maken altijd een vrijblijvend voorstel op maat!
Programma Bubbelbal vrijgezellenfeest op locatie

Wij zijn iets eerder op de locatie aanwezig en blazen de bumperballen vast op. Wij adviseren u graag vooraf over het aantal bumperballen (het is best pittig). Met grote groepen doen we vaak 2-3 activiteiten in een doordraaiprogramma. Met een minimum van 8 bumperballen. 

 • Wat gaan we doen?
 • Bubbel voetbal toernooitje
 • Last man standing (wie is de sterkste?)
 • Bumperrugby
 • Koprolestafette 
 • Last Team Standing
De activiteit duurt 1-1,5 uur.  Boekt u een combinatie met bijvoorbeeld Archery Tag dan gaan we 1,5 uur lekker aan de slag!

Meest geboekte locaties:

Bubble voetbal spellen

Bij Bubbelbal bedrijfsuitjes spelen we doorgaans een Bubble voetbal toernooi met verschillende teams! Natuurlijk is het ook heel gaaf om ook nog andere spellen te spelen! 

BumperRugby

Bij deze variant krijgt 1 persoon de voetbal in zijn bumperball en moeten de teamgenoten hem naar de overkant brengen zonder te vallen. De tegenstander doet er natuurlijk alles aan om samen deze speler omver te beuken en zo de bal te veroveren. Samwerken staat hierbij voorop!

Last man standing

Wie van jouw collega’s is nu eigenlijk de sterkste? Dat maken we uit tijdens een potje last man standing. De naam zegt het al, de persoon die als laatste nog staat is de winnaar! Dat kan natuurlijk ook de slimste zijn. 

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag