+31619904173
info@bumperfootball.nl

Groepsuitje

Bumper voetbal groepsuitje op locatie

Het leukste groepsuitje op locatie is natuurlijk het bumperball groepsuitje! Tijdens een Bumper voetbal groepsuitje neemt u het op tegen uw collega’s of vrienden. Bumper Football verzorgt uw groepsuitje op iedere gewenste locatie. Dat kan dus na een lange dag hard werken in een park in de buurt of natuurlijk gewoon op de eigen sportvereniging. Ook zijn er in elke regio tal van indoor opties! Indoor bubble voetballen is vooral lekker tijdens de koude natte dagen. Daag je vrienden of collega’s uit en vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het leukste groepsuitje van Nederland! Bumperballen op locatie!

 

Bubbelvoetbal groepsuitje op locatie

Bumperfootball verzorgt uw uitje op iedere gewenste locatie, dat kan op een sportveld of in de sporthal. De meeste groepsuitjes vinden natuurlijk plaats op onze vaste locaties aan zee in Noordwijk, Scheveningen, Katwijk, Noordwijkerhout, Hoek van Holland & Kijkduin. Het is natuurlijk ook gaaf om Bubble voetbal tijdens de vergaderbreak te plannen. Wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat. Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw gewenste locatie! Staat uw activiteit hier niet tussen? Wij regelen het. 

info@bumperfootball.nl

+31622666092

Bubble voetbal combinaties

Organiseert u een event voor een grotere groep of willen jullie graag meerdere activiteiten doen? Boek Bubble voetbal op locatie dan in een arrangement! De meest geboekte combinaties:
 
*Bumperfootball verzorgt events van 8 tot 2000 personen 

Voorbeeldprogramma Bubbelvoetbal groepsuitje op locatie (strand)

13:30-13:45 Omkleden 

13:45-14:00 Programma uitleg/teamindeling

14:00-14:45 Ronde 1 sportieve activiteiten

14:45-15:00 Wissel onderdeel

15:00-15:45 Ronde 2 sportieve activiteiten

15:45-16:15 Grande finale (touwtrekfinale is erg gaaf)

16:15-17:30 Omkleden/borrel

17:30 Start BBQ arrangement

 

Meest geboekte locaties:

Bubble voetbal spellen

Bij Bubbelbal bedrijfsuitjes spelen we doorgaans een Bubble voetbal toernooi met verschillende teams! Natuurlijk is het ook heel gaaf om ook nog andere spellen te spelen! 

BumperRugby

Bij deze variant krijgt 1 persoon de voetbal in zijn bumperball en moeten de teamgenoten hem naar de overkant brengen zonder te vallen. De tegenstander doet er natuurlijk alles aan om samen deze speler omver te beuken en zo de bal te veroveren. Samwerken staat hierbij voorop!

Last man standing

Wie van jouw collega’s is nu eigenlijk de sterkste? Dat maken we uit tijdens een potje last man standing. De naam zegt het al, de persoon die als laatste nog staat is de winnaar! Dat kan natuurlijk ook de slimste zijn. 

    Voor- en achternaam(verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp en datum

    Uw vraag

    Chat openen