+31619904173
info@bumperfootball.nl

Haarlem

Bubble voetbal Haarlem

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken, heeft u zelf geen locatie dan regelen wij een locatie in Haarlem. Bubble voetbal Haarlem is een fantastische ervaring voor jong en oud en Bubble voetbal is razend populair als teamuitje en klassenuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€25
12-15 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Archery Tag +€7,-
Combi Professioneel lasergamen +€15,-
Prijzen per persoon
Minder dan 12 pax? Pakketprijs €275,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€21
15-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag +€7,-
Combi Professioneel lasergamen +€15,-
Prijzen per persoon
info aanvragen
10 bumperballen huren
€295,-
Populair als Corona activiteit!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets €17,50 p/s
Professioneel lasergamen op aanvraag
Prijzen ex btw
info aanvragen

  Bumperball arrangement Haarlem

  Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Haarlem. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Haarlem!

  Bubble voetbal Kinderfeestje in Haarlem

  Bubble voetbal kinderfeestjes vanaf €150,-! Bubble voetbal is razend populair en niet alleen als teamuitje of vrijgezellenfeest, maar  ook voor kinderpartijtjes is Bubble voetbal de leukste activiteit. We stonden zelfs in de top van leukste kinderpartijtjes in het tijdschrift ‘Linda’!

  Met jouw Bubble voetbal kinderfeestje gaan we lekker koprollen, estafettespelletjes doen en bubble voetballen. Bump je vriendjes omver en koprol als eerste naar de overkant! Bubble voetbal partijtjes zijn lekker intensief, we drinken tussendoor altijd een lekker glaasje limonade om weer even op adem te komen! Het effect van de Bubble voetbal bumpers is hilarisch, als je tegen je vriendjes bots vliegen jullie allebei de andere kant op. Bubble voetbal is niet alleen leuk om te doen maar ook fantastisch om te zien, vergeet vooral de camera niet.

  Bubble voetbal schooluitje Haarlem

  Veel leuker dan de standaard gymles! Reserveer de bumperballen tegen het speciale schooltarief met of zonder onze begeleiding voor de meest onvergetelijke gymles! Neem jij het op tegen de docenten?! Bumper football werkt samen met veel scholen om de leukste klassenuitjes mogelijk te maken! Het is natuurlijk ook mogelijk om uw schoolreisje te doen op een van onze strandlocaties en Bubble voetbal met Archery Tag, Suppen, Surfen en vele andere activiteiten te combineren met de hele school!

  Locaties in Haarlem:

  Bubbelbal Jopenkerk

  Recht tegenover de Jopenkerk in Haarlem midden in het stadscentrum maken we veel gebruik van gymzaal de doelensteeg. Dit is een kleine gymzaal maar geschikt voor kinderpartijtjes en Bubbelbal en Archery Tag uitjes tot ongeveer 20 man (10 bumperballen).  Na de activiteit kun je je heerlijk opfrissen en vervolgens hoef je alleen nog maar de straat over te steken tot de Jopenkerk voor een lekker hapje en misschien zelfs een leuke rondleiding door de bierbrouwerij van de Jopenkerk. (Vrijgezellenfeest tip!)

  Veerplas HaarlemBubble voetbal vrijgezellenfeest

  Ontsnap even aan de drukte van Haarlem en plan jouw uitje nabij de Veerplas. Het recreatiegebied heeft een zeer ruim grasveld wat zich uitstekend leent voor bumper voetbal! De ongedwongen sfeer die je voelt wanneer je dit park binnenloopt zorgt voor een goede start van de clinic. Op een mooie dag kan je na de clinic even lekker afkoelen in de Veerplas. Horeca is aanwezig (Het Veerkwartier) en zij verwelkomen jullie graag voor een hapje of een drankje!

  Kennemer Sportcentrum

  Zoek jij een speellocatie in Haarlem die goed bereikbaar is, waar je gratis kan parkeren en lekker kan douchen na afloop ? Dan is het Kennemer Sportcentrum de juiste keuze. Deze Bubbelbal Haarlem locatie is gelegen naast de ringweg van Haarlem. In dit grote sportcomplex kunnen er bumperball clinics/evenementen worden georganiseerd tot 200 personen. Lekker ruim en goede faciliteiten

  Molenplas Bubbelbal Haarlem

  De Molenplas is een speellocatie in Haarlem-Zuid waar de omstandigheden zeer geschikt zijn om te bumperballen. Het mooie, ruime park heeft meer dan voldoende ruimte voor een leuke clinic bubbelbal. Bij restaurant ‘De molenplas’ kun je voor en na het uitje terecht voor een hapje en een drankje. Nog een voordeel is dat je hier gratis kunt parkeren met de auto. Kortom een heerlijke locatie voor Bubble voetbal Haarlem.

  Kenaupark Bubble voetbal Haarlem

  Het Kenaupark ligt lekker centraal in Haarlem. Eerst lekker Bumperballen en vervolgens aanschuiven op een van de gezellige terrassen? Dan ben je in het Kenaupark op het juiste adres! Het grote voordeel van deze locatie is dat het op loopafstand van het station is.  Ook in het Kenaupark doen we zowel bumpervoetbal vrijgezellenfeesten en teamuitjes als kinderpartijtjes!

  Natuurlijk kunnen al onze activiteiten op iedere gewenst locatie gespeeld worden! Wil jij Bubbel voetbal Haarlem boeken voor een teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij helpen je graag!

  Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Haarlem kan geboekt worden voor 8 tot 200 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag, Voetbaldarten, SUPPEN en een heerlijke luxe BBQ!

  info@bumperfootball.nl

  ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – SUPPEN – BUMPER FOOTBALL