+31622666092
info@bumperfootball.nl

Hilversum

Bubble voetbal Hilversum

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken, heeft u zelf geen locatie dan regelen wij een locatie in Hilversum. Bubble voetbal Hilversum is een fantastische ervaring voor jong en oud en Bubble voetbal is razend populair als teamuitje en klassenuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€24
6-12 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Archery Tag +€12,50
info aanvragen
Bubble voetbal
€22
13-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag +€12,50
info aanvragen
Bubble voetbal
€20
20+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag +€12,50
info aanvragen

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Bumperball arrangement Hilversum

Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag in Hilversum. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Hilversum!

Bubble voetbal Kinderfeestje in Hilversum

Bubble voetbal kinderfeestjes vanaf €150,-! Bubble voetbal is razend populair en niet alleen als teamuitje of vrijgezellenfeest, maar  ook voor kinderpartijtjes is Bubble voetbal de leukste activiteit. We stonden zelfs in de top van leukste kinderpartijtjes in het tijdschrift ‘Linda’!

Met jouw Bubble voetbal kinderfeestje gaan we lekker koprollen, estafettespelletjes doen en bubble voetballen. Bump je vriendjes omver en koprol als eerste naar de overkant! Bubble voetbal partijtjes zijn lekker intensief, we drinken tussendoor altijd een lekker glaasje limonade om weer even op adem te komen! Het effect van de Bubble voetbal bumpers is hilarisch, als je tegen je vriendjes bots vliegen jullie allebei de andere kant op. Bubble voetbal is niet alleen leuk om te doen maar ook fantastisch om te zien, vergeet vooral de camera niet.

Bubble voetbal schooluitje Hilversum

Veel leuker dan de standaard gymles! Reserveer de bumperballen tegen het speciale schooltarief met of zonder onze begeleiding voor de meest onvergetelijke gymles! Neem jij het op tegen de docenten?! Bumper football werkt samen met veel scholen om de leukste klassenuitjes mogelijk te maken! Het is natuurlijk ook mogelijk om uw schoolreisje te doen op een van onze strandlocaties en Bubble voetbal met Archery Tag, Suppen, Surfen en vele andere activiteiten te combineren met de hele school!

Locatie Bubble voetbal Hilversum:

Sporthal de Lieberg
J. van der Heijdenstraat 170
Hilversum

Natuurlijk is het ook mogelijk om op uw eigen locatie of een andere locatie naar keuze te boeken!

 

Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Hilversum kan geboekt worden voor 8 tot 300 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag, Voetbaldarten, SUPPEN en een heerlijke luxe BBQ!

info@bumperfootball.nl

ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – SUPPEN – BUMPER FOOTBALL