+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubbelbal partijtje

Bubbelbal partijtje 

Bubbelbal partijtje het gaafste kinderfeestje van het moment! Bent u op zoek naar origineel kinderfeestje voor uw kind?

8Met Bumperfootball en onze BubbelBallen zal uw bubbelbal partijtje ongetwijfeld een feest worden!! We stonden zelfs in de top 3 volgens het tijdschrift Linda. Onder enthousiaste begeleiding van een medewerker van Bumperfootball zullen de kinderen eerst een korte uitleg krijgen. Na de uitleg mag de jarige als eerste in de BubbelBal om aan zijn vriendjes en vriendinnetjes te laten zien wat hij/zij allemaal in een BubbelBal kan.Daarna zal het 1 tot 1,5 uur dolle pret zijn tijdens jouw Bubbelbal partijtje. Waarbij de Bumperfootball begeleider verschillende spellen met de kinderen gaat spelen met de bumperballen. Natuurlijk is het ook nog erg gaaf om jouw partijtje te combineren met Archery tag of Lasergamen op locatie!

Geschikt voor kids vanaf 8-9 jaar! Daaronder vinden de kids het nog te spannend.

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Bubbelbal partijtje locaties

  Wij kunnen op elke locatie komen bij u in de buurt. Wij verzorgen de kinderfeestjes op de door uw gekozen locatie door heel Nederland en België. Locaties waar wij al BubbelBal kinderfeestjes hebben gegevens zijn:

  * in de tuin of het weiland thuis
  * in een park in de woonwijk
  * in de gymzaal bij jou in de buurt of van school
  * op het strand
  * in een paardenbak binnen
  * het veld van de sportclub

  De BubbelBallen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 a 9 jaar. Onder deze leeftijd kunnen de kinderen in de bal over de kop rollen en voelen hoe het is om een bal te zijn. Ze kunnen dan nog niet echt voetballen dus we adviseren het vanaf 8-9 zodat ze sterk genoeg zijn om ook echt spelletjes te doen en te voetballen in de bumperballen. Al is het tegen elkaar duwen, over de kop gaan en lekker rollen in de bal vaak wel echt het leukste.

  Bubbelbal kinderfeestje partijtje eigen locatie gymzaal tuin club
  Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht
  Bubbelbal kinderpartijtje in de tuin

  Bubbelbal huren kinderfeestje

  Wekelijk verzorgen wij tientallen kinderpartijtjes in heel Nederland. Bubbelbal kinderpartijtjes kunnen zowel buiten als in de dichtstbijzijnde gymzaal geboekt worden! Wat gaan we doen met jou bubbelbal partijtje?!

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

  En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

  Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Meest geboekte locaties Bubbelbal voetbal kinderpartijtje:

  Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Scheveningen, Zandvoort, Haarlem, Den Haag, Breda, Tilburg, Baarn, Laren, Heemstede, Alkmaar & nog veel meer!

   

  Bubbelbal vragen? Hieronder de antwoorden!

   

  Vanaf 8 jaar kunnen ze voorzichtig beginnen, we gaan dan rollen, tikkertje doen en andere spelletjes. We raden het aan vanaf 8-9 jaar. Vanaf 8 durven ze lekker te voetballen en de echte spellen te spelen. Onder de 8? Dan nog even een jaartje wachten! 

  Er komt 1 begeleider naar het feestje wanneer je deze met begeleiding boekt. Het is dan leuk met 8-12 kids. We doen uiteraard ook weleens feestjes met meer kinderen maar dan moeten de ouders ook een oogje in het zijl houden. Is het leuk om een feestje met 20+ kids te doen? Wij adviseren om het kleiner te houden, dat scheelt een hoop tranen:D

  De meeste kinderfeestjes zijn op woensdagmiddag of zondag. Op deze dagen hebben wij meestal voor feestjes. Uiteraard kunnen wij op iedere gewenste dag in de planning kijken wat er mogelijk is maar doorgaans lukt dat niet op zaterdag in verband met grotere evenementen.

  Je kunt er voor kiezen om de bumperballen zelf bij ons in Leiden op te halen vanaf €175,- (6 bumperballen). Of om dit met begeleiding te doen vanaf €265,-. De prijzen zijn altijd exclusief bezorgkosten a €0,25 per km en parkeerkosten. 

  Nee! Wij komen altijd op locatie maar hebben bijvoorbeeld geen sporthallen of velden. Meestal spelen we dit op het veldje in de buurt en vaak hebben we wel tips in de grote steden zoals Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Haag en Amsterdam. Het kan dus eigenlijk overal!

  Nee! In iedere gemeente van Nederland is het vrij makkelijk om een gymzaal of sporthal te huren (voor een kinderfeestje is een gymzaal vaak groot genoeg en het goedkoopst). Voor particulieren is dat niet zo duur maar wij betalen het zakelijk tarief en dan scheelt meestal ongeveer 300%. De zalen mag je dus zelf boeken en wij doen dit niet.

  Dit feestje duurt 1-1,5 uur. Extra tijd is altijd bij te boeken maar na 1,5 uur zijn de kids meestal helemaal moe en klaar om wat te snacken:D Maak het dus niet langer dan 1,5 uur als je 1 activiteit boekt.

  Dat mag! In de gymzaal passen maximaal 10 bumperballen en dat is genoeg voor 10-15 kids. De meeste feestjes boeken 8-10 bumperballen eventueel in combinatie met nog een activiteit die we dan na het bumperballen doen. We krijgen weleens het verzoek voor 30 kids met 30 bumperballen, je hebt dan een heel veel ruimte nodig en naast de begeleider meerdere ouders die helpen. Houd het lekker op maximaal 12 stuks zouden we zeggen:D Neem minimaal 2 ballen per 3 kids  of 1 bal per persoon.