+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bubbelbal partijtje

Bubbelbal partijtje 

Bubbelbal partijtje het gaafste kinderfeestje van het moment! Bent u op zoek naar origineel kinderfeestje voor uw kind?

Met Bumperfootball en onze BubbelBallen zal uw bubbelbal partijtje ongetwijfeld een feest worden!! We stonden zelfs in de top 3 volgens het tijdschrift Linda. Onder enthousiaste begeleiding van een medewerker van Bumperfootball zullen de kinderen eerst een korte uitleg krijgen. Na de uitleg mag de jarige als eerste in de BubbelBal om aan zijn vriendjes en vriendinnetjes te laten zien wat hij/zij allemaal in een BubbelBal kan.

Daarna zal het 1 tot 1,5 uur dolle pret zijn tijdens jouw Bubbelbal partijtje. Waarbij de Bumperfootball begeleider verschillende spellen met de kinderen gaat spelen met de bumperballen. Natuurlijk is het ook nog erg gaaf om jouw partijtje te combineren met Archery tag of Lasergamen op locatie!

Geschikt voor kids vanaf 6 jaar! Wij hebben speciale kinderbubbelballen voor de kleintjes!

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Bubbelbal partijtje locaties

  Wij kunnen op elke locatie komen bij u in de buurt. Wij verzorgen de kinderfeestjes op de door uw gekozen locatie door heel Nederland en België. Locaties waar wij al BubbelBal kinderfeestjes hebben gegevens zijn:

  * in de tuin of het weiland thuis
  * in een park in de woonwijk
  * in de gymzaal bij jou in de buurt of van school
  * op het strand
  * in een paardenbak binnen
  * het veld van de sportclub

  De BubbelBallen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 á 6 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen de kinderen in de bal over de kop rollen en voelen hoe het is om een bal te zijn. Ze kunnen dan vaak nog niet voetballen. Vanaf een jaar of 8-9 kunnen de kinderen echt
  voetballen. Al is het tegen elkaar duwen, over de kop gaan en lekker rollen in de bal vaak wel echt het leukste.

  Cadeautjes!

  Natuurlijk is er ruimte om cadeautjes uit te pakken. Als leuke extra hebben wij zelf ook nog een heel leuk Bubbelbal boekje uit de serie Koen Kampioen cadeau

  Bubbelbal kinderfeestje partijtje eigen locatie gymzaal tuin club
  Bubbelbal kinderfeestje in de gymzaal huren Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht
  Bubbelbal kinderpartijtje in de tuin

  Bubbelbal huren kinderfeestje

  Wist je dat wij in de top 5 leukste kinderfeestje volgens het blad Linda staan?! Wekelijk verzorgen wij tientallen kinderpartijtjes in heel Nederland. Bubbelbal kinderpartijtjes kunnen zowel buiten als in de dichtstbijzijnde gymzaal geboekt worden! Wat gaan we doen met jou bubbelbal partijtje?!

  • Bubbel voetbal
  • Koprolestafette
  • Tikkertje 
  • Bumperrace

  En met de wat grotere kids:

  • Last man standing
  • Bumper rugby

  Bubbelballen huren voor een kinderfeestje op uw locatie? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Meest geboekte locaties Bubbelbal voetbal kinderpartijtje:

  Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Scheveningen, Zandvoort, Haarlem, Den Haag, Breda, Tilburg, Baarn, Laren, Heemstede, Alkmaar & nog veel meer!