+31619904173
info@bumperfootball.nl

Lasergame verhuur

Lasergame wapens huren

Zoek jij een super gave activiteit voor een bedrijfsuitje, op de club, tijdens de gymles of voor een ander uitje?! Lasergamen op locatie is de activiteit van dit moment! Wij toveren iedere locatie om tot een ware lasergame arena met verlichting, rook, bunkers en legernetten. Lasergame verhuur op locatie is bijvoorbeeld heel gaaf in een oud pand maar je kunt natuurlijk ook gewoon lasergamen in een sporthal. 

Professionele laserwapens voor volwassenen huren!

De lasertag wapens die wij verhuren zijn absoluut de meest professionele laserwapens voor de verhuur. Het advies is om dit met begeleiding te boeken maar uiteraard is het ook mogelijk om een set op te halen en later terug te brengen. Let op; dit zijn dus niet de simpele laserwapens voor kids van 5 tot 8 maar de echte wapens waarmee je tot wel 150 meter zeer nauwkeurig kunt schieten. Lasergame bedrijfsuitje op locatie in een eigen pand? Wij verzorgen alles van a tot z. De wapens zijn geschikt voor kids vanaf 8 jaar en worden het meest geboekt voor bedrijfsuitjes en personeelsuitje op locatie. Kijk ook eens op onze uitgebreide site LasergamenOutdoor.nl! Ook lasergamen in de supermarkt is een erg gave optie.

 

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Lasergamen huren bedrijfsuitje

  De meeste bedrijven beschikken zelf over een pand. In een uur toveren wij dit om en vervolgens maken we teams! We gaan de strijd met de collega’s aan tijdens een echt lasergamen toernooi en maken van uw personeelsuitje een onvergetelijke avond. Uiteraard sluiten we af met een spannende finale! Wij komen naar u toe en verzorgen uw uitje vanaf 8 tot 500 personen volledig op maat. Durft u het aan?!

  Zomers hebben wij ook nog een hele gave eigen strandlocatie waar u kunt lasergamen in de Duinen van Noordwijk in combinatie met een heerlijke BBQ en natuurlijk een borrel! Zijn jullie meer een grotere groep? Dan hebben we natuurlijk nog veel meer gave activiteiten en doen we een doordraaischema. 

  Vraag direct vrijblijvend om meer informatie voor het lasergamen op uw locatie!

  Personeelsuitje lasergamen op locatie
  Bedrijfsuitje lasergamen in het eigen pand of in de winkel
  Lasergame verhuur op locatie

  Lasergame vrijgezellenfeest

  Huur bubbelbal volledig verzorgd tijdens jouw vrijgezellenfeest! Gaan jullie voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of misschien zelfs Antwerpen? Wij komen met de bubbelballen op iedere bestemming. Wist je dat Bubbelbal tijdens het vrijgezellenfeest meestal gecombineerd wordt met Archery tag? We doen dan eerst Bubbel voetbal, last man standing en Bumper rugby en zetten dan de bumperballen als obstakels in het speelveld om vervolgens Arrow tag te spelen. Natuurlijk doen we eerst een schietoefening op de vrijgezel:D 

  Lasergamen met een kinderfeestje

  Wist je dat wij in de top 5 leukste kinderfeestje volgens het blad Linda staan?! Ook gingen we met LasergamenOutdoor.nl VIRAL met onze FORTNITE Lasergame partijtje! Wekelijk verzorgen wij tientallen kinderpartijtjes in heel Nederland. Ook Lasergamen tijdens een kinderpartijtje is natuurlijk heel gaaf! Let op, dit gaat dus om de echte laserwapens waarmee we FORNITE kunnen spelen (niet de goedkope kinderwapens). De spelbeleving is hiermee aanzienlijk hoger en we kunnen echt zien wie precies de beste was in onze app! Verschillende spellen:

  • FORTNITE kinderfeestje
  • Team deadmatch
  • Capture the flag
  • Free for all

  De meeste feestjes vinden plaats in een grote tuin, in het bos of in de gymzaal! Kijk gerust eens op onze Facebookpagina voor een impressie van onze uitjes!

  Lasergamen op locatie in de Albert Heijn