+31619904173
info@bumperfootball.nl

Scholen/verenigingen

Bubbel voetbal huren op school

Bubble voetballen als klassenuitje of bumperballen tijdens de gymles op school? Bubble voetbal is de leukste activiteit voor de hele klas, tijdens een sportdag of opendag. Ook worden bumperballen veel verhuurd tijdens toernooien op de voetbalclub of als teamuitje. Speciaal voor sportverenigingen en scholen hebben wij gereduceerde tarieven. Vraag dus naar de mogelijkheden voor bubble voetballen huren op een eigen locatie. Veel scholen en verenigingen huren de materialen voor de hele dag zonder begeleiding (het kan natuurlijk ook met!) en dat scheelt in de kosten. Bumper Football komt de bumperballen in de ochtend afzetten en we blazen ze meteen even voor u op. Na een korte instructie laten we de bumperballen de gehele huurtijd achter en aan het einde van de dag of de volgende ochtend komen wij ze weer oppikken. Het voordeel? Dat meerdere klassen of teams de bumperballen op de club kunnen gebruiken zonder allemaal apart het materiaal te huren! Wat we ook veel doen is een volledig bubble voetbal toernooi op locatie organiseren! Bubble voetballen op locatie huren is altijd een succes! Vraag vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden voor bumperballen op school of op de vereniging. 

 

Bubbelvoetbal klassenuitje

Mag jij dit jaar het klassenuitje regelen of zit jij in de organisatie van de sportdag? Organiseer een bubbelbal toernooi in de gymzaal en neem het op tegen de andere teams! Natuurlijk is dat niet alleen voetbal, we doen ook Last man standing om eens te kijken wie de sterkte is en een potje bumperrugby! Bumperballen tijdens de sportdag? Huur ze dan voor een dagdeel. 

Wij verzorgen ook een hele Bumper voetbal gymles! Bubble voetballen tijdens de gymles in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Leiden of Utrecht? Wij bezorgen de materialen in heel Nederland en België! 

info@bumperfootball.nl

+31619904173

Bubble voetbal sportdag combi

Organiseert u een event voor een grotere groep of willen jullie graag meerdere activiteiten doen tijdens een sportdag of feestdag op de club? Boek Bubble voetbal op locatie dan in een arrangement! De meest geboekte combinaties:
 
*Bumperfootball verzorgt events van 8 tot 2000 personen 

Willen jullie eens heel wat anders? Een school sportdag of klassenuitje kan natuurlijk ook op een van onze gave strandlocaties! Lekker Bubble voetballen met de voetjes in het zand in combinatie met leuke strandactiviteiten. Daarna natuurlijk allemaal nog de optie om een lekker drankje op het strand te doen bij onze strandtenten!

Hoe moet je reserveren?

Stuur ons via onderstaand contactformulier een mailtje (even bellen mag natuurlijk ook). Afhankelijk van de wensen maken wij een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor de leukste sportdag of het gaafste klassenuitje. Maak gebruik van het speciale schooltarief!

Meest geboekte activiteiten

Bubble voetbal spellen

Bij Bubbelbal bedrijfsuitjes spelen we doorgaans een Bubble voetbal toernooi met verschillende teams! Natuurlijk is het ook heel gaaf om ook nog andere spellen te spelen! 

BumperRugby

Bij deze variant krijgt 1 persoon de voetbal in zijn bumperball en moeten de teamgenoten hem naar de overkant brengen zonder te vallen. De tegenstander doet er natuurlijk alles aan om samen deze speler omver te beuken en zo de bal te veroveren. Samwerken staat hierbij voorop!

Last man standing

Wie van jouw collega’s is nu eigenlijk de sterkste? Dat maken we uit tijdens een potje last man standing. De naam zegt het al, de persoon die als laatste nog staat is de winnaar! Dat kan natuurlijk ook de slimste zijn. 

    Voor- en achternaam(verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp en datum

    Uw vraag