+31619904173
info@bumperfootball.nl

Voetbaldartbord huren

Voetbaldartbord huren

Organiseer jij een event en zijn jullie nog opzoek naar een echte blikvanger? Voetbaldarten huren op je eigen locatie is dan absoluut een aanrader! Dartvoetbal is eigenlijk hetzelfde als darten maar dan met de voeten! Het voetbaldartboard is erg populair tijdens evenementen en bijvoorbeeld de bedrijfsborrel. Haal jij de hoogste score van de dag?! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! info@bumperfootball.nl

Voetdarts huren op locatie wordt het meest geboekt op het strand en natuurlijk in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Breda en Leiden. Bumperfootball is de verhuurder van het 5 meter hoge voetbaldartboard, het is mogelijk om het dartvoetbal bij ons op te halen of hem te laten bezorgen. Het kan met en zonder begeleiding. 

Dartvoetbal verhuur op locatie

Dartvoetbal maakt gebruik van zelfklevende dartballen die u tegen het dartboard aanschiet. Ook als je helemaal niet kunt voetballen is dit erg leuk om te doen, misschien schiet jij wel per ongeluk in de roos en ben jij alsnog de winnaar van de dag! Om geld op te halen voor het goede doel hebben het het voetbal dartboard ook al vaak ingezet. De deelnemers mogen dan 3 of 6 ballen schieten tegen een kleine vergoeding, de hoogste score van de dag krijgt een gesponsorde prijs en de totale opbrengt ging naar het goede doel! Wil jij het voetbaldartboard huren op je sportvereniging of op school? Vraag dan naar onze dagtarieven! Wie daag jij uit?!

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

   

  Voetbaldarts spellen

  Met het voetbaldarten zijn natuurlijk verschillende gave spellen te verzinnen, als je wat tijd hebt kijk dan even naar het filmpje van ons voetbaldartboard bij Feyenoord waar we drie verschillende rondes deden om te bepalen wie de beste was! De uiteindelijk winnaar was niemand minder dan ROY Makaay!

  Liever in uw eigen stad? Wij komen naar u toe en verzorgen uw uitje vanaf 8 tot 500 personen volledig op maat. Durft u het aan?!

  • De hoogste score
  • Snelst over de 301
  • Quizvragen (3 rondes)
  Voetbaldarten huren kan ook indoor! Let op hij is wel 5 meter hoog en breed! Wij komen het dartboard neerzetten en zodra hij staat kunnen jullie lekker aan de slag!
  Voetbaldartboard huren Rotterdam op een eigen locatie op de club of school
  Voetbaldarts voetbaldarten voetbaldartbord huren
  Dartvoetbal dartboard huren op locatie

  Soccer darts kids

  Regelmatig staat ons voetdartsboard op een buurtfeest en sportclub. Wie gebruiken het dan het meest? De kids! Totaal geen besef van de score maar ze blijen de hele dag schieten! Het leukste? De ballen weer van het dartboard afhalen met het touw! Vergeet vooral je camera niet! 

  Uiteraard valt er van alles te verzinnen, darten met je voeten, de dartballen gooien of uit je handen schieten. We spelen ook veel competities waarbij we op de trainingsavond als side-event langs komen en om de beurt met 3 spelers aan de slag gaan voor 10 minuten per ronde. 

   

  Voetbaldart vrijgezellenfeest

  Ook tijdens vrijgezellenfeest is de combinatie van Bubble voetbal en voetbaldarten een goede combinatie! Let op, het dartbord neemt wat ruimte in dus de voorkeur gaat uit naar een groot park, een sporthal of sportclub!

  Hij staat ook in de TOP 3 leukste vrijgezellenfeesten onder Bubble voetbal en Archery tag! Deze hele combinatie is bij ons te boeken!  

  Durven jullie het aan?

  Voetbaldarten, dartvoetbal, voetdarts huren