+31619904173
info@bumperfootball.nl

Vrijgezellenfeest

Bubble voetbal vrijgezellenfeest

Ben jij dit keer aan de beurt om het vrijgezellenfeest te organiseren?! Wordt het Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Breda of in het uiterste hoekje van Limburg? Bubble voetbal vrijgezellenfeest is op iedere gewenste locatie te boeken! Sterker nog vraag gerust om adviezen voor een leuk park in de buurt (het kan vaak in de buurt van de locatie waar jullie eventueel overnachten). Bubbelbal is de meest hilarische activiteit tijdens jullie vrijgezellenfeest. Bubblebal vrijgezellenfeesten worden volledig door ons georganiseerd, als jullie aan komen wandelen staan wij al klaar met de bumperballen! In de winter of met slecht weer kijken we altijd even naar de indoor opties en huren we een sporthal/gymzaal voor het Bumpervoetbal vrijgezellenfeest op locatie!

Bubbelvoetbal vrijgezellenfeest op locatie

Bumperfootball verzorgt uw evenement op iedere gewenste locatie, dat kan op een sportveld of in de sporthal. Heel veel groepen boeken hun vrijgezellendag op een van onze strandlocaties in Noordwijk,  Scheveningen, Katwijk, Noordwijkerhout, Hoek van Holland & Kijkduin. Het is natuurlijk ook gaaf om Bubble voetbal dan te combineren met een lekkere lunch of BBQ aan het strand. Na de activiteit kun je je hier meteen even opfrissen voordat jullie weer doorgaan met het programma! De horeca verzorgen wij niet dit mogen jullie uiteraard zelf met de locatie afstemmen.

info@bumperfootball.nl

+31619904173

Bubble voetbal Arrangementen

Het is natuurlijk ook erg leuk om Bubble voetbal met verschillende activiteiten te combineren. Het meest geboekt tijdens vrijgezellenfeesten is het arrangement Bubble voetbal + Archery Tag waarmee we ongeveer 1,5 uur zoet zijn! De meest geboekte combinaties:
 
*Bumperfootball verzorgt events van 12 tot 2000 personen 
Programma Bubbelbal vrijgezellenfeest op locatie

Wij zijn iets eerder op de locatie aanwezig en blazen de bumperballen vast op. Wij adviseren u graag vooraf over het aantal bumperballen (het is best pittig). Met grote groepen doen we vaak 2-3 activiteiten in een doordraaiprogramma. Met een minimum van 8 bumperballen. 

 • Wat gaan we doen?
 • Bubbel voetbal toernooitje
 • Last man standing (wie is de sterkste?)
 • Bumperrugby
 • Koprolestafette 
 • Last Team Standing
De activiteit duurt 1-1,5 uur.  Boekt u een combinatie met bijvoorbeeld Archery Tag dan gaan we voor 1,5 uur.

Meest geboekte locaties:

Bubble voetbal spellen

Bij Bubbelbal vrijgezellenfeesten beginnen we natuurlijk even met ze allen tegen de vrijgezel. Vervolgens doen we een bumperball toernooitje

BumperRugby

Bij deze variant krijgt 1 persoon de voetbal in zijn bumperball en moeten de teamgenoten hem naar de overkant brengen zonder te vallen. De tegenstander doet er natuurlijk alles aan om samen deze speler omver te beuken en zo de bal te veroveren. Samwerken staat hierbij voorop!

Last man standing

Wie van jouw collega’s is nu eigenlijk de sterkste? Dat maken we uit tijdens een potje last man standing. De naam zegt het al, de persoon die als laatste nog staat is de winnaar! Dat kan natuurlijk ook de slimste zijn. 

  Voor- en achternaam(verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp en datum

  Uw vraag

  Even in het kort de meest favoriete locaties voor de activiteiten tijdens de vrijgezellendag

  In de stad: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Alkmaar, Den Haag, Haarlem

  Op het strand: Noordwijk, Scheveningen, Zandvoort, Bloemendaal