+31619904173
info@bumperfootball.nl

Wassenaar

Bubbel voetbal Wassenaar

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken, als vaste locatie gebruiken we onze prachtige locatie bij Wassenaarse slag en strandpaviljoen Sport. Bubbel voetbal Wassenaar is mogelijk op veel verschillende locaties. Bubbel voetbal Wassenaar razend populair als teamuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€25,- p.p.
12-15 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1-1,5 uur
Combi Archery Tag €32,50 p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon v.a. 12 personen
Minder dan 12 pax? Pakketprijs €300,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22,50
15-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag €30,- p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon!
info aanvragen
10 bumperballen huren
€295,-
Populair voor sportdagen!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets op aanvraag
Professioneel lasergamen op aanvraag
Prijzen ex btw
info aanvragen

  Bumperball arrangement Wassenaar

  Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Wassenaar. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Wassenaar!

  Locaties Bubbelbal Wassenaar

  Wij maken gebruik van het prachtige Wassenaarse slag waar je lekker kunt Bubble voetbal aan het meer. Wil jij je uitje combineren met een heerlijke BBQ kies dan voor strandpaviljoen Sport. Naast een stuk privé strand hebben we hier de gelegenheid om gebruik te maken van de BBQ op het strand! Wil jij Bubbel voetbal Wassenaar boeken voor een teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij helpen je graag!

  Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Wassenaar kan geboekt worden voor 8 tot 500 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag, Voetbaldarten, SUPPEN en een heerlijke luxe BBQ!

  • Wassenaarseslag
  • Strandpaviljoen Sport
  • Duinrell Wassenaar

  info@bumperfootball.nl

  ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – SUPPEN – BUMPER FOOTBALL