+31619904173
info@bumperfootball.nl

Zoetermeer

Bubbel voetbal Zoetermeer

Bumper Football is op iedere gewenste locatie te boeken.  Bubbel voetbal Zoetermeer razend populair als teamuitje. Ook wordt het veel geboekt voor vrijgezellenfeesten, dispuutsuitjes, bedrijfsevenementen, schoolactiviteiten en kinderfeestjes. Reserveer direct jouw uitje!

Bubble voetbal
€25,- p.p.
12-15 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1-1,5 uur
Combi Archery Tag €32,50 p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon v.a. 12 personen
Minder dan 12 pax? Pakketprijs €300,-
info aanvragen
Bubble voetbal
€22,50
15-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Archery Tag €30,- p.p.
Combi Professioneel lasergamen €40,- p.p.
Prijzen per persoon!
info aanvragen
10 bumperballen huren
€295,-
Populair voor sportdagen!
Zelf ophalen of bezorgen
Extra bumperball €25,-
Archery tag sets op aanvraag
Professioneel lasergamen op aanvraag
Prijzen ex btw
info aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Bumperball arrangement Zoetermeer

Bumperballen is erg gaaf en tegelijkertijd enorm intensief! Het wordt daarom heel veel gecombineerd met Archery Tag Zoetermeer. Archery tag is mix tussen paintball en trefbal waarbij je de tegenstanders te lijf gaat met pijl en boog! We beginnen met een fanatieke pot Bubbleball en zetten de bumperballen vervolgens neer als obstakels in het Archery Tag speelveld! De teams zetten hun teammasker op en de strijd kan beginnen! Natuurlijk is Voetbaldarten ook erg gaaf naast een fanatieke pot Bubble soccer in Zoetermeer!

Locaties Bubbelbal Delft

Wij samen met Ayers Rock Zoetermeer waar je kunt Bubble voetballen op deze prachtige locatie. Combineer hier jouw uitje met een heerlijke BBQ en maak gebruik van de faciliteiten van Ayers Rock.  Naast deze vaste locatie is het natuurlijk mogelijk om Bumper Football op iedere gewenste locatie te boeken! Wil jij Bubbel voetbal Zoetermeer boeken voor een schooluitje, teamuitje, seizoensafsluiter, toernooi of evenement? Wij helpen je graag!

Wij streven ernaar uw uitje altijd op maat aan te bieden! Geef uw wensen door en wij doen een passend voorstel. Bubbel voetbal Delft kan geboekt worden voor 8 tot 500 personen. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht! U kunt uw uitje ook uitbreiden met bijvoorbeeld Archery Tag en Voetbaldarten.

  • Ayers Rock Zoetermeer

info@bumperfootball.nl

ARCHERY TAG – VOETBALDARTEN – BUMPER FOOTBALL

Bubbelballen huren