+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bumperfootball.nl nu ook in Leiden!

Bumperfootball.nl nu ook in Leiden!

Bubble voetbal

Bumperfootball.nl is onlangs naar Leiden verhuisd en dat gaan we vieren! Heb je het unieke, razend populaire Bubble voetbal spel altijd al eens willen ervaren? Dit is je kans. Bumper Football organiseert uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje en kinderfeestje!Perfect voor kinderfeestjes!

Omdat wij onlangs verhuisd zijn profiteert u van maar liefst €35,- korting op uw boeking tot eind mei. Bubble voetballen kan al vanaf €18,50 p.p.! Ook nieuw zijn de kinder bumperballen, Bubble voetbal is perfect geschikt voor kinderfeestjes. Weet jij al wat je gaat doen met je vriendjes?

Naast Bubble voetbal bieden wij ook de trend van 2016; Archery Wars aan. Archery Wars is een mix tussen paintball en trefbal en erg gaaf om eens met vrienden te doen. Je kunt op elkaar schieten met pijl en boog. Bubble voetbal en archery wars zijn erg leuk te combineren. Wil jij jouw evenement afsluiten met een BBQ? Ook dat kan bij Bumperfootball.nl.

Reserveer jouw uitje op tijd! De zomer komt er weer aan en dat betekent stranduitjes, seizoensafsluiters, vrijgezellenfeesten en bedrijfsevenementen. Wil je er zeker van zijn dat we voldoende bumpers beschikbaar hebben voor jullie evenement: info@bumperfootball.nl of whatsapp: 0619904173

Tot snel bij BumperFootball.nl

Football in a new dimension

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.