+31619904173
info@bumperfootball.nl

Spel varianten

BUMPER FOOTBALL

 Spelvarianten
Naast bumper voetbal kun je met een bumper-pak ook andere spelvormen spelen dan alleen voetbal! Hartstikke leuk ter gewenning, als warming-up of verfrissende onderbreking van een potje Bumper Football.
Sumoworstelen
Iedereen kent ze wel, de “flinke” jongens uit Japan die elkaar uit de ring proberen te duwen. Met de Bumper Football-versie van sumoworstelen is dit ook de bedoeling! Met een bumper verander je in een mum van tijd in iemand met het postuur van een ware sumoworstelaar. Doordat je elkaar niet bij de armen of benen kunt vastgrijpen moet je stevig bumps uitdelen! Vermoeiend maar erg leuk. Bump je tegenstander de ring uit en win!
Britse Bulldog
Een oud spel maar dankzij onze bumpers helemaal up-to-date! In het midden van een speelveld staat een tikker. De rest van de groep staat aan een zijde van het speelveld. Zodra er ‘Britse Bulldog’ wordt geroepen is het de bedoeling dat alle spelers naar de andere kant rennen. De tikker in het midden kan de andere spelers tikken door ze tegen de grond te bumpen. Zodra dit gelukt is wordt deze speler ook tikker. Wie als laatste overblijft mag zich Britse Bulldog kampioen noemen!
Last man standing
Hét spel waar de ware bumper-kampioen komt bovendrijven. Iedereen speelt voor zich en kan punten verdienen door een andere speler om te bumpen. Echter, je moet ook uitkijken dat je zelf geen prooi wordt van de andere spelers want zodra jij op de grond wordt gebumpt, verlies je een punt. De speler die aan het einde van het spel de meeste punt heeft vergaard gaat de geschiedenisboeken in als bumper-kampioen!
Direct boeken? Vul het onderstaande formulier in en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vr op locatie huren?

Bubbelballen huren