+31619904173
info@bumperfootball.nl

Bumper football huren in Nederland

Bumper football huren in Nederland

Bumper Football hurenBumper football het leukste uitje van dit moment

Zoals zelfs in het tijdschrift de LINDA werd gezegd is Bumper football de trend van dit moment. Het is de meest hilarische activiteit voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. Nu mag je eindelijk de baas eens omver beuken en heb je voordeel van die bierbuik!

Bumper football bedrijfsuitje
Bumper football is razend populair tijdens bedrijfsuitjes, of het nu gaat om een bedrijfsBBQ met 10 personen naast het sportveld of een luxe eventdag op het strand met 500 man, over Bumper Football  en onze aanvullende activiteiten zal nog lang nagesproken worden. Om het helemaal af te maken zijn we op het moment bezig met een nieuw concept: “Bubble fest”. Het Bubble fest is een volledig verzorgd bedrijfsuitje met Bumper football, Archery Tag, voetbaldarten en andere gave nieuwe activiteiten. Door deze activiteiten te combineren met muziek en foodtrucks boekt u met het Bubble fest een bedrijfsuitje 2.0! We bieden Bubble fest ook op het strand aan, het eten wordt dan vanuit de gewenste strandtent geregeld. Op het strand is het ook gaaf om het bijvoorbeeld nog surfen, suppen, brandingraften, powerboat varen of andere leuke activiteiten aan toe te voegen!

Bumper football kinderfeestjes

Ook voor kinderpartijtjes is Bumper football erg leuk! Voor de kids maken we gebruik van speciale kinderbumpers, deze zijn een maatje kleiner. Tijdens jouw partijtje gaan we lekker Bumper footballen, koprollen, we doen de bumperestafette en andere leuke spelletjes. Voor partijtjes zijn 6 tot 8 bumpers vaak al voldoende, we kunnen dan lekker door wisselen. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor ieder kind een eigen bumper te nemen! We doen de partijtjes regelmatig gewoon in een grote achtertuin:D

In de kou en regen is het natuurlijk ook mogelijk om het binnen te doen, bijvoorbeeld in de gymzaal op school of de sporthal in de buurt. Als u geen locatie weet te vinden zoeken wij er een voor u.

Het is ook nog gaaf om onze speciale Bumper football taart erbij te kiezen! Vraag gerust even naar de mogelijkheden.

Bumper Football vrijgezellenfeest

Ook tijdens vrijgezellenfeesten mag Bumper football natuurlijk niet ontbreken. Een Bumper football vrijgezellenfeest is in heel Nederland te boeken. Het is ook ontzettend gaaf om dit op het strand te doen. Wij werken samen met verschillende strandtenten, dit maakt het mogelijk om Bumper Football te combineren met Archery tag of verschillende strandactiviteiten en het vervolgens af te sluiten met een heerlijke BBQ en nog even te relaxen in de hottub!

Bumperfootball teamuitje

Tijd voor een beetje teambuilding en ontspanning? Bumper football is een goede activiteit om het team weer even op scherp te zetten. Iedereen wordt lekker fanatiek van het beuken en de kans dat u de komende wedstrijden wint wordt aanzienlijk vergroot (*recente studies van verschillende universiteiten hebben dit nog niet onderbouwd maar de resultaten liegen er niet om;)). En het leukste is misschien wel dat Bumper football gewoon op de trainingsavond geboekt kan worden dus dat scheelt flink in de organisatie!

Het is het leukste om er op de trainingsavond een toernooitje van te maken. Tijdens het toernooi doen we dan wat potjes Last man standing om eens te kijken wie de sterkste is. Een bierbuikje komt hier absoluut van pas! Voor jeugdteams gebruiken we de kinderbumpers.

Bumper football is ook ontzettend gaaf als seizoensopener of afsluiter. Geeft u een grote BBQ op de club zet de bumpers dan voor vrije inloop op het veld en iedereen zal het fantastisch vinden. Vraag vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden:

info@bumperfootball.nl

WhatsApp: 0622666092Perfect-voor-kinderfeestjes-300x300-1

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.