+31619904173
info@bumperfootball.nl

Historie Bumper football

Bumper Bubble Voetbal

In 2012 is Bumper Bubble voetbal bedacht door een aantal Noorse ingenieurs. Er waren al opblaasbare ballen op markt waar je volledig met je lichaam in moet, maar daarmee was voetballen onmogelijk. Behalve Ole Gunnar Solskjær, voormalig Noors profvoetballer bij onder andere Manchester United en tegenwoordig voetbaltrainer, staat Noorwegen niet bepaald uitbundig bekend als het om voetbal gaat. Om maar te zwijgen over de resultaten als voeBumper bubble voetbal tbalnatie. Schaatsen, ijshockey en ski-sporten doen het veel beter onder de plaatselijke bevolking.Vermoeid om altijd maar in de schaduw te staan van tallentvolle buurlanden als Zweden en Denenmarken gingen diezelfde ingenieurs op zoek naar mogelijkheden om het voetbalspelletje revolutionair te veranderen.

Weg met grove overtredingen! Afgelopen met het shirtjes-trekken! Het resultaat mag er zijn: “boblefotball” noemen ze het daar. Bumper bubble voetbal maakt voetbal opeens een aantrekkelijk! Bubble voetbal is vol actie en zorgt altijd voor gigantisch veel spektakel. Daarom is Bumper Bubble voetbal “booming” en wordt het alsmaar populairder. Bubble voetbalwordt ondertussen al gespeeld in: Noorwegen, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en Groot-Brittanië.Wij waren één van de aller eerste die bumper voetbal naar Nederland haalden. Laat je verrassen met deze geweldige activitieit en kom bumper voetbal spelen in Leiden, Den Haag, Amsterdam of Rotterdam (en de rest van Nederland).

Het begin van Bumperfootball Nederland

Bumper football is was de eerste aanbieder van Bumperfootball in Nederland en met trots de grootste met meer dan 100 bumperfootballen. We zijn begonnen in het uiterste puntje van Limburg en hebben inmiddels vestigingen door het hele land! In het westen van het land zijn we vooral te vinden onder de naam Bumper Experience! Hier hebben we veel Bumperfootball locaties op het strand. Inmiddels bieden we veel meer aan dan alleen Bumper football. Durf jij het al aan? Reserveer direct

Bumper bubble voetbal