+31619904173
info@bumperfootball.nl

Archery tag Utrecht

Archery Tag Utrecht

Nu ook in Utrecht en natuurlijk daarbuiten! Onder de naam Archery Wars bieden wij u de unieke kans om met pijl en boog op elkaar te schieten. Deze geweldige mix tussen paintball en trefbal is enorm populair en nu de leukste activiteit van dit seizoen.

Archery Tag Utrecht levert in tegenstelling tot de paintballen geen blauwe plekken op maar wel dezelfde portie strijdlust!  Archery Tag Den Haag de sport waarbij je elkaar te lijf gaat met echte bogen en pijlen voorzien van een zachte voorkant . Dit maakt het mogelijk om op elkaar te schieten. Voorzien van een masker, pijlen en een boog gaan jullie de strijd met elkaar aan!

Archery Tag
€25,- p.p.
12-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Bubble voetbal +€12,50
Pakketprijs 8-12 personen €300,-
info aanvragen
Archery Tag + bubbelbal
€32,50 p.p.
12+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Pakketprijs 8-12 personen €365,-
info aanvragen
Archery Tag verhuur 12 sets
€295,-
Inclusief 4 bunkers 2 targets
Volledig verzorgd
Speeltijd: dagverhuur
Meerprijs 10 bumperballen €295,-
Prijzen verhuur ex btw
info aanvragen

  Archery Tag Utrecht; Hoe kun je winnen?

  Direct op het fluitsignaal rennen de teams naar het midden van het veld om hier zoveel mogelijk pijlen te pakken. Daarna is het belangrijk om je zo snel mogelijk achter de bunkers te verstoppen zodat je niet geraakt wordt door de pijlen van de tegenstander. Om te winnen moet je alle schijven uit de target van de tegenstander schieten of alle tegenstanders wegspelen. Het principe is net als bij trefbal, als je geraakt bent moet je het veld verlaten en wanneer er een target geraakt wordt mag er weer 1 speler terug het veld in. Natuurlijk is het het leukste om de tegenstanders te raken! Je begint met ongeveer 3 pijlen per persoon. Zodra deze op zijn moet je met “gevaar” voor eigen leven op jacht naar nieuwe pijlen. En dan maar zorgen dat je niet geraakt wordt…

  Archery Tag Utrecht voor groepen

  Archery Tag Utrecht kan gehuurd worden vanaf 6 personen, we raden altijd aan om met minimaal tien te zijn. Ben je met minder dan tien? Geen probleem het is dan erg leuk om er Bubble voetbal bij te boeken! Deze hilarische activiteit zal zorgen voor een flinke portie strijdlust. Ben je met een grote groep of heb je wat langer de tijd dan is Archery tag Utrecht ook perfect te combineren met Bubble voetbal! Vraag vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar:

  info@bumperfootball.nl

  WhatsApp: 0622666092