+31619904173
info@bumperfootball.nl

Archery Tag Amsterdam

 

Archery Tag Amsterdam

Nieuw in Amsterdam en de rest van Nederland! Onder de naam Archery Wars geven wij u de unieke mogelijkheid om met pijl en boog op je vrienden en collega’s te schieten. Deze geweldige mix tussen paintball en trefbal is razend populair en de gaafste activiteit van dit seizoen!

Archery Tag
€25,- p.p.
12-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Bubble voetbal +€12,50
Pakketprijs 8-12 personen €300,-
info aanvragen
Archery Tag + bubbelbal
€32,50 p.p.
12+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Pakketprijs 8-12 personen €365,-
info aanvragen
Archery Tag verhuur 12 sets
€295,-
Inclusief 4 bunkers 2 targets
Volledig verzorgd
Speeltijd: dagverhuur
Meerprijs 10 bumperballen €295,-
Prijzen verhuur ex btw
info aanvragen

  Archery Tag Amsterdam levert u anders dan paintball geen blauwe plekken op maar wel minimaal dezelfde strijdlust!  Archery Tag Amsterdam de sport waarbij je elkaar te lijf gaat met echte pijlen en bogen, de zogenaamde LARP pijlen zijn voorzien van een zachte kop. Dit maakt het mogelijk om echt op elkaar te schieten. Voorzien van een masker, pijlen en een boog ga je de strijd met je vrienden, teamgenoten of collega’s aan!

  Archery Tag Amsterdam; Hoe kun je winnen?

  Direct op het fluitsignaal rennen de teams naar het midden van het veld om hier zoveel mogelijk pijlen te pakken. Daarna is het belangrijk om je zo snel mogelijk achter de bunkers te verstoppen zodat je niet geraakt wordt door de pijlen van de tegenstander. Om te winnen moet je alle schijven uit de target van de tegenstander schieten en alle tegenstanders wegspelen. Het principe is net als bij trefbal, als je geraakt bent moet je het veld verlaten en wanneer er een target geraakt wordt mag er weer 1 speler terug het veld in. Natuurlijk is het het leukste om de tegenstanders te raken! Je begint met ongeveer 3 pijlen per persoon. Zodra deze op zijn moet je met “gevaar” voor eigen leven op jacht naar nieuwe pijlen. En dan maar hopen dat je niet wordt geraakt…

  Archery Tag Amsterdam voor groepen

  Archery Tag Amsterdam kan gehuurd worden vanaf 6 personen, we raden altijd aan om met minimaal tien te zijn. Ben je met minder dan tien? Geen probleem, het is dan erg leuk om er Bubble voetbal bij te boeken! Deze hilarische activiteit zal zorgen voor een flinke portie strijdlust. Ben je met een grote groep of heb je wat langer de tijd dan is Archery tag Amsterdam ook perfect te combineren met Bumperfootball!

  Archery Tag Amsterdam Evenementen

  Gedurende het festivalseizoen is onze muzikale hoofdstad Amsterdam het wereldcentrum van de gaafste muziekevenementen.  Op een groot festival is het erg leuk om af en toe een activiteit te doen. Archery tag Amsterdam is een graag geziene gast op deze evenementen, het is mogelijk om de hele organisatie uit handen te geven of om zelf de begeleiders neer te zetten, ook Bumperfootball en vooral Voetbal darten zijn geschikt voor dit soort evenementen! We hebben hier veel ervaring mee dus vraag ons gerust om tips of ideeën.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar:

  info@bumperfootball.nl

  WhatsApp: 0622666092