+31619904173
info@bumperfootball.nl

Archery tag Noordwijk

Archery tag Noordwijk

Nieuw in Noordwijk en natuurlijk alle andere kustplaatsen! Onder de naam Archery Wars bieden wij u de unieke kans om op het strand met pijl en boog op elkaar te schieten. Deze geweldige mix tussen paintball en trefbal is razend populair en nu al de trend van dit seizoen. En in Noordwijk ook perfect te combineren met surfen, suppen en alle andere strandactiviteiten. In Noordwijk werken we onder anders samen met de strandtenten Beach Break, Buiten Gewoon en Nederzandt (Noordwijkerhout). Maak je uitje hier helemaal af met de BBQ!

Archery Tag Noordwijk zorgt voor een flinke portie strijdlust!  Archery Tag Noordwijk is de sport waarbij je elkaar te lijf gaat met pijl en boog . Dit maakt het mogelijk om dus echt op elkaar te schieten. Voorzien van een masker, pijlen en een boog gaan jullie de strijd met elkaar aan!

Archery Tag
€23,50
6-12 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Bubble voetbal +€12,50
info aanvragen
Archery Tag
€22
13-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1-1,5 uur
Combi Bubble voetbal +€12,50
info aanvragen
Archery Tag
€20
21+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Combi Bubble voetbal +€12,50
info aanvragen

  Archery Tag Noordwijk; Hoe kun je winnen?

  Direct op het fluitsignaal ren je naar het midden van het veld om hier zoveel mogelijk pijlen te pakken. Daarna is het belangrijk om je zo snel mogelijk achter de bunkers te verstoppen zodat je niet geraakt wordt door de pijlen van de tegenstander. Om te winnen moet je alle schijven uit de target van de tegenstander schieten of alle tegenstanders wegspelen. Het principe is net als bij trefbal, als je geraakt bent moet je het veld verlaten en wanneer er een target geraakt wordt mag er weer 1 speler terug het veld in. Natuurlijk is het het leukste om de tegenstanders te raken! Je begint met ongeveer 3 pijlen per persoon. Zodra deze op zijn moet je met “gevaar” voor eigen leven op jacht naar nieuwe pijlen. En dan maar zorgen dat je niet geraakt wordt…

  Archery Tag Noordwijk voor groepen

  Archery Tag Noordwijk kan gehuurd worden vanaf 6 personen, we raden altijd aan om met minimaal tien te zijn. Ben je met minder dan tien? Geen probleem het is dan erg leuk om er Bubble voetbal bij te boeken! Deze hilarische activiteit zal zorgen voor een flinke portie strijdlust. Ben je met een grote groep of heb je wat langer de tijd dan is Archery tag Noordwijk ook perfect te combineren met Bubble voetbal! Vraag vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar:

  info@bumperfootball.nl

  WhatsApp: 0622666092

   Voor- en achternaam(verplicht)

   E-mail (verplicht)

   Onderwerp en datum

   Uw vraag