+31619904173
info@bumperfootball.nl

Archery Tag Leiden

Archery Tag Leiden

Archery Tag is razend populair tijdens vrijgezellenfeesten, teamuitje en bedrijfsuitjes! In tegenstelling tot paintball levert Archery Tag Leiden geen blauwe plekken, maar wel de zelfde spelbeleving op! Archery Tag Leiden is een spel met echte bogen en speciale LARP pijlen die voorzien zijn van een zachte foamtop. Dit maakt het mogelijk om op elkaar te schieten. Voorzien van een masker, pijlen en een boog gaan jullie elkaar te lijf!

Archery Tag
€25,- p.p.
12-20 personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1 uur
Combi Bubble voetbal +€12,50
Pakketprijs 8-12 personen €300,-
info aanvragen
Archery Tag + bubbelbal
€32,50 p.p.
12+ personen
Volledig verzorgd
Speeltijd: 1,5 uur
Pakketprijs 8-12 personen €365,-
info aanvragen
Archery Tag verhuur 12 sets
€295,-
Inclusief 4 bunkers 2 targets
Volledig verzorgd
Speeltijd: dagverhuur
Meerprijs 10 bumperballen €295,-
Prijzen verhuur ex btw
info aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Archery Tag huren in Leiden; Hoe kan je winnen?

Op het moment dat het fluitsignaal klinkt rennen de beide teams naar het midden van het speelveld om zoveel mogelijk pijlen te verzamelen. Nu is het zaak om je zo snel mogelijk achter de bunkers te verschuilen! In het midden van het speelveld staan 2 targets met 5 schijven. Het team dat als eerste de 5 schijven uit de target van de tegenstander schiet wint. Maar het natuurlijk veel leuker om die tegenstanders zelf te raken! Wanneer je een tegenstander raakt moet deze het veld verlaten. Zodra jouw team een van de schijven heeft geraakt mag je weer terug het veld in. Als de pijlen op zijn zul je het veld in moeten om nieuwe pijlen te zoeken. Hoe zorg jij ervoor dat je niet geraakt wordt?!

Archery Tag Leiden voor groepen

Archery Tag Leiden kan gehuurd worden vanaf 6 personen, het is het leukste om met een groep van minstens 10 personen te komen. Deze hilarische activiteit zal zorgen voor een flinke portie strijdlust. Ben je met een grote groep of heb je wat langer de tijd dan is Archery Wars ook perfect te combineren met Bubble voetbal! Vraag vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar:

info@bumperfootball.nl

WhatsApp: 0622666092

Bubbelballen huren